Menu

Direct aangedreven draaitafelsysteem

Technics SL-100C | Zwart

1.049,00

Prijs per stuk

Direct aangedreven draaitafelsysteem

Technics SL-100C | Zwart

1.049,00

Prijs per stuk

De nieuwste kernloze directe aandrijvingsmotor bereikt
stabiele rotatie met hoge precisie

De technologieën die bij de ontwikkeling van de SL-1200 serie en het high-end SL-1000R model werden verworven, werden verwerkt in de motoraandrijving, een belangrijk onderdeel van de draaitafel. De motor stemt uitsluitend de enkele-rotor, kernloze direct drive motor van de SL-1200GR af om de hoge rotatienauwkeurigheid en zeer nauwkeurige signalen van de plaat af te lezen. Er wordt een optimale motorregeling uitgevoerd voor de traagheidsmassa van de twee-laagse draaischijf waarop de vinylplaat wordt geplaatst, met dempend rubber op het gehele achteroppervlak om ongewenste resonantie in de aluminium gegoten plaat te elimineren, en zo de rotatie-onregelmatigheid, cogging genaamd, op te heffen.

 

Leest nauwkeurig de signalen van de groef op de plaat

De toonarm is een statisch gebalanceerde universele S-vormige toonarm, een traditie van Technics. Door de toepassing van een uiterst nauwkeurige lager met dezelfde gimbal suspensie constructie en machinaal bewerkte behuizing als bij de SL-1200 Serie wordt een hoge initiële gevoeligheid bereikt. De behuizing van gegoten aluminium is stijf geïntegreerd met een speciaal materiaal bestaande uit ABS vermengd met glasvezel om een twee-laagse constructie te verkrijgen. De isolator bestaat uit een veer en rubber voor optimale trillingsdemping.

 

Uitgerust met een audiofiel kwaliteitsniveau cartridge

De SL-100C is voorgeïnstalleerd met een Audio-Technica AT-VM95C cartridge, zodat je je favoriete muziek in high-fidelity kunt beluisteren met een minimale set-up. De toonarmhoogte kan eenvoudig worden aangepast binnen een bereik van 6 mm, zodat diverse andere phono cartridges kunnen worden gebruikt.

 

De automatische lifter minimaliseert slijtage aan platen en stylus

Als de toonarm het einde van de plaat bereikt, brengt de automatische lifter functie het patroon omhoog. Dit voorkomt onnodige slijtage aan je kostbare vinylplaten en stylus. Door de automatische lifter functie in te bouwen in het basisgedeelte van de toonarm, worden stoten op de toonarm geëlimineerd. Door een eenvoudig ontwerp dat geen gebruik maakt van motorkracht, is er geen elektrische of trillende impact en zal het de beweging van de toonarm niet verhinderen.

 

Ontworpen voor functionele schoonheid

De SL-100C heeft een simplistisch visueel ontwerp zonder overbodige poespas, met behoud van het hoogwaardige bedieningsgevoel dat bij Technics traditie is. Zijn elegante, minimalistische uiterlijk zal je luisterervaring verbeteren.

Specificaties

Extra informatie

Merk

Technics

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Techniek

Direct-drive

Bediening

Handmatig

Draaitafelsnelheden

33 -1/3, 45, 78 tpm

Aanpassingsbereik

Geen

Draaischijf

Aluminium gegoten
Diameter: 332 mm
Gewicht: Ca. 2,0 kg (Inclusief platenspelerblad)

Uitgangen

Phono

Meegeleverde cartridge

Audio-Technica AT-VM95C

Afmetingen B x H x D

453 x 169 x 372 mm

Gewicht

Ca. 9,9 kg

Kleur

Zwart

In de doos

Platenspeler, platenspelerblad, stofkap, EP opname-adapter, balansgewicht, extra gewicht, head shell, cartridge (ortofon 2M rood), PHONO-kabel, PHONO-aardkabel, AC-stroomvoorziening, Handleiding

Adres

Bartels Hifi – Tv – Domotica BV

Showroom & Adviescentrum

Besterdring 87-91
5014 HH Tilburg

Contactgegevens

Tel: 013-5431489
Email: [email protected]
KVK: 72043075

Plan je route