Geïntegreerde stereo versterker

Technics SU-C700

1.299,00

Bestel veilig en snel met iDeal, PayPal, Creditcard of BanContact

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

600+ klanten beoordelen ons met een 8.8 op 5-sterrenspecialist

Technics

SU-C700

Geïntegreerde stereo versterker

Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

De Technics SU-C700, onderdeel van de Premium Class, belichaamt een baanbrekende innovatie in de wereld van audiotechnologie. Door gebruik te maken van volledig digitale verwerking, zorgt deze versterker ervoor dat uw muziek met ongekende zuiverheid en precisie naar uw luidsprekers wordt gestuurd, waardoor een nieuwe standaard voor geluidskwaliteit wordt gezet.

JENO Engine: De Essentie van Zuiver Geluid

De kern van de SU-C700 is de geavanceerde JENO Engine (Jitter Elimination and Noise-shaping Optimization), die is ontworpen om alle digitale signalen naadloos en zonder enige interferentie te verwerken. Dit unieke systeem elimineert jitter, een veelvoorkomend probleem bij digitale versterkers, over het gehele hoorbare frequentiebereik, waardoor elk detail van uw muziek met ongeëvenaarde helderheid wordt weergegeven.

LAPC Technologie: Perfecte Harmonie Met Elke Luidspreker

Dankzij de innovatieve LAPC (Load Adaptive Phase Calibration) technologie past de SU-C700 zich aan aan de specifieke kenmerken van elke luidspreker. Dit zorgt voor een optimale geluidsweergave door de frequentierespons voor zowel amplitude als fase af te vlakken, waardoor u kunt genieten van een rijke, ruimtelijke en precieze geluidservaring, ongeacht de luidsprekers die u gebruikt.

High-speed Silent Linear Power Supply: Altijd Klaar Voor Actie

De SU-C700 beschikt over een high-speed stille lineaire voeding die razendsnel reageert op elke vraag naar energie, waardoor uw muziek altijd de dynamiek en kracht heeft die het verdient. Deze geavanceerde voeding combineert een grote Schottky diode, een elektrolytische condensator en een gestabiliseerde voeding om ervoor te zorgen dat er altijd voldoende voedingsreserve is voor elke muzikale piek.

Battery Driven Clock Generator: Definitie en Ruimtelijkheid

De SU-C700 maakt gebruik van een batterij-aangedreven klok-generator, een technologie die bewezen heeft superieur te zijn in analoge versterkers. Dit systeem verbetert de precisie van het kloksignaal aanzienlijk, wat resulteert in een geluid dat niet alleen beter gedefinieerd is, maar ook een superieure ruimtelijke informatie biedt.

High Rigidity Metal Double Chassis: Onverstoorde Zuiverheid

Om externe trillingen en ruis geen kans te geven, is de SU-C700 gebouwd met een robuust metalen dubbel chassis. Dit systeem bestaat uit een plaatstalen binnen- en buitenchassis, waardoor het de puurheid van het geluid onder alle omstandigheden behoudt.

Veelzijdige Inputmogelijkheden: Verbind en Speel

Met een breed scala aan inputs, waaronder SPDIF, analoog, phono en USB-DAC, biedt de SU-C700 u de flexibiliteit om verbinding te maken met een diversiteit aan audioapparatuur. De digitale ingangen ondersteunen high-definition audioformaten, terwijl de USB DAC ingang zowel PCM als DSD native playback ondersteunt, waardoor de SU-C700 een centraal punt in uw audiosysteem wordt.

Ontdek de Technics SU-C700 en ervaar de revolutie van volledig digitale versterking. Met zijn geavanceerde technologieën en robuuste bouw biedt deze versterker een ongeëvenaarde luisterervaring die zowel puur als accuraat is, en zet daarmee een nieuwe standaard in de wereld van audioversterking.

Technische specificaties

Artikelnummer / SKU / EAN

5025232806478

Extra informatie

Merk

Technics

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Vermogen per kanaal

45W, 70W

Impedantie

4 Ohm, 8 Ohm, 16 Ohm

Frequentiebereik

LINE: 20 Hz – 80 kHz (-3 dB, 8 Ω),
PHONO(MM): 20 Hz – 20 kHz (RIAA DEVIATION ±1 dB, 8 Ω),
COAXIAL: 20 Hz – 90 kHz (- 3 dB, 8 Ω)

Ingangen

Coax, Draaitafel (Phono), Optisch, RCA / Tulp (analoog), Control, USB

Uitgangen

Hoofdtelefoon (6,3mm)

Afmetingen (b x h x d)

340 x 132 x 325 mm

Gewicht

8.3 kg

Kleur

Zilver

Links en downloads

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
Technics SU-C700?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door