Netwerk-audio speler / voorversterker

Technics SU-R1

6.999,00

Bestel veilig en snel met iDeal, PayPal, Creditcard of BanContact

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

450+ klanten beoordelen ons met een 9.3 op 5-sterrenspecialist

Technics

SU-R1

Netwerk-audio speler / voorversterker

Er zijn geen producten gevonden voor deze zoekopdracht.

Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

De Technics SU-R1 Netwerk Audiospeler markeert een nieuw tijdperk in digitale audioprestaties, vermengd met de kunst van technologische innovatie om een maximale stilte te bereiken. Dit paradepaardje binnen de Reference Class is ontworpen om de lat hoger te leggen voor digitale muziekweergave, gedreven door jarenlange ervaring en diepgaande kennis.

Technics Digital Link: Revolutionaire Signaaloverdracht

Centraal in de SU-R1’s innovatie staat de Technics Digital Link, een unieke digitale signaaloverdracht die de volumeregeling integreert met het audiosignaal naar de eindversterker. Deze vooruitstrevende benadering minimaliseert amplitude-vervorming, maximaliseert kanaalscheiding en levert een onberispelijke weergave van zelfs de zwakste signalen, ondersteund tot 384kHz/32-bit audio.

Digitale Ruis Isolatie Architectuur: Zuiverheid in elk Detail

De SU-R1 is specifiek ontworpen om digitale ruis te isoleren, een veelvoorkomende uitdaging bij het omgaan met digitale opslagmedia. Door een innovatieve scheiding van de analoge en digitale voedingscircuits, ondersteund door aparte R-Core transformatoren, verzekert de SU-R1 een ongeëvenaarde geluidspuurheid.

De Kracht van Technics Music App

Verder verrijkt de Technics Music App de luisterervaring door naadloze bediening via smartphones. Deze app stelt gebruikers in staat om door muziekbibliotheken te navigeren, afspeellijsten te maken en de SU-R1’s uitgebreide functies te bedienen, waaronder geluidsaanpassingen voor bas, mid en treble.

Ultra-Lage Vervorming dankzij Oversampling Digitaal Filter

Het hart van de SU-R1’s audiokwaliteit is een oversampling digitaal filter met ultra lage vervorming, gebruikmakend van een eigen Technics algoritme. Dit filter zorgt voor een rijk, ruimtelijk geluidsbeeld, vrij van ongewenste ‘images’.

Hoogwaardige Analoog I/O Circuit

Het analoge I/O-circuit van de SU-R1 staat voor de ultieme in signaalzuiverheid, gebruikmakend van hoogwaardige componenten zoals BurrBrown D/A-converters, niet-magnetische weerstanden, en audiofiele opamps. Dit volledig gebalanceerde circuit garandeert dat de subtiele nuances van elke opname perfect worden vastgelegd en weergegeven.

High-Res Re-master: Een Nieuwe Standaard in Geluidskwaliteit

De High-Res Re-master functionaliteit tilt de resolutie van audiosignalen naar nieuwe hoogten, met conversies tot 192kHz/32-bits. Dit zorgt voor een weergave die trouw blijft aan de oorspronkelijke opname, met een ongeëvenaarde helderheid en expressiviteit.

De Technics SU-R1 staat symbool voor de voortdurende inzet van Technics om audioprestaties te verfijnen en te perfectioneren, waarbij elk aspect van het ontwerp bijdraagt aan een onvergelijkbare muziekervaring.

Technische specificaties

Extra informatie

Merk

Technics

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Frequentiebereik

2 Hz – 90 kHz (-3 dB)

Verbinding

Airplay, Wifi

Ingangen

Coax, Optisch, RCA / Tulp (analoog), XLR, Ethernet, USB

Uitgangen

Digitaal optisch, Hoofdtelefoon (6,3mm), RCA, XLR, Digitale COAX, Link

Gewicht

17 kg

Afmetingen (b x h x d)

480 x 120 x 391 mm

Kleur

Zilver

Links en downloads

Netwerk-audio speler / voorversterker

Technics SU-R1

6.999,00

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
Technics SU-R1?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door