Tivoli | Audio Revive | Zwart

Tivoli Audio Revive | Zwart

199,00

Wil je een bericht ontvangen wanneer dit product (weer) leverbaar is?

Tivoli | Audio Revive | Zwart

Tivoli Audio Revive | Zwart

199,00

Wil je een bericht ontvangen wanneer dit product (weer) leverbaar is?

Tivoli Audio Revive | Zwart

Tivoli | Audio Revive | Zwart

De Tivoli Audio Revive zwart brengt een unieke en aantrekkelijke retro-sfeer met zich mee. De Retro luidspreker heeft alles in huis om beschreven te worden als een alles-in-één nachtkastje. Het beschikt namelijk over naar boven gericht licht, Bluetooth-luidspreker en draadloze  telefoonoplader. Alle functionaliteiten komen verpakt in een charmante afwerking. De Revive heeft een uitstraling alsof het in de jaren 60 in downtown Los Angeles uit een hotel is geplukt. Erg gemakkelijk te besturen en erg handig, alle functies zijn namelijk binnen handbereik. Uiteraard vervangt dit niet uw HiFi-thuis installatie, maar wat betreft Bluetooth speakers, spant de Audio Revive toch een aardige kroon. Helder muziek en fijne geluidskwaliteit, met name in het middenbereik (denk bijvoorbeeld aan zang, piano etc). Bovendien kunt u ook uw mobiel aansluiten op de Audio Revive met behulp van AUX-ondersteuning. Dit zal vast eens van pas komen, handig dus voor niet draadloze apparaten.

Tivoli Audio Revive Zwart; multifunctioneel

De luidspreker leent zich als uitstekend hulpje in huis. Gebruik de Audio bijvoorbeeld om ‘s ochtends op een fijne manier wakker te worden. Of gebruik de luidsprekers als extern audioapparaat voor als u op uw mobiel zit. Wat eerder kort aanbod kwam, maar meer uitleg verdiende is de LED-lamp waarmee de Revive is uitgerust. De LED-lamp beschikt over 4 verschillende helderheidsinstellingen. De matte kap geeft de Revive een mooie en zachte gloed. Een fijne toevoeging voor in de kamer, want het vult de kamer met zacht en rustig licht. Daarom leent de luidspreker zich als een perfecte toevoeging aan uw omgevingslicht. Doe het licht bijvoorbeeld aan als u op uw mobiel of laptop zit. Helaas is het licht niet sterk genoeg om gemakkelijk te lezen, omdat de gloed naar boven is gericht en minder helderheid heeft dan stadslicht dat naar beneden is gericht. De Audio Revive zwart heeft twee verschillende oplaadmogelijkheden: via het draadloos oplaadstation (werkt enkel voor telefoons die deze functie ondersteunen) en middels een USB-A-uitgang waar u telefoons en andere apparaten met draad kan opladen. De uitgang beschikt over 5V en kan daarmee apparaten opladen die meer energie gebruiken. Bovendien kunt u twee apparaten tegelijk opladen. Geniet van hoge kwaliteit audio en van de gemakkelijke bediening, in een uniek jasje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tivoli applicatie

U kunt bij het Tivoli audio apparaat ook kiezen om een applicatie te gebruiken die u kunt downloaden via uw Smartphone of tablet. Dit niet persé nodig, als u niet in bezit bent van meerdere Tivoli speakers. De Tivoli app biedt u de mogelijkheid om uw speakernetwerk te beheren via Wi-Fi, verschillende muziek af te spelen in verschillende kamers (van dezelfde bron) en alle muziekopties op één plek te beheren.

 

 

 

 

Kenmerken Tivoli luidspreker

  • Bluetooth 5.0;
  • Qi draadloos opladen;
  • LED lamp;
  • Ingang: AUX
  • Uitgang: USB-A (voor opladen)
  • Kleur: Zwart (ook beschikbaar in wit & walnoot).

Specificaties

Extra informatie

Merk

Tivoli Audio

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een nieuwe installatie.

Adres

Bartels Hifi – Tv – Domotica BV

Showroom & Adviescentrum

Besterdring 87-91
5014 HH Tilburg

Contactgegevens

Tel: 013-5431489
Email: [email protected]
KVK: 72043075

Plan je route