Yamaha A-S701 stereoversterker

Yamaha A-S701 black

849,00

Yamaha A-S701 stereoversterker

Yamaha A-S701 black

849,00

Yamaha A-S701 black

Yamaha A-S701 zwart

De Yamaha A-S701 receiver houdt elke klank zo dicht mogelijk bij het oorspronkelijk geluid. Er gaat vrijwel geen kwaliteitsverlies gepaard met deze Yahama. De A-S701 is uitgerust met ToP-ART-design. Dit houdt in dat de binnenzijde van de versterker volledig symmetrisch is opgebouwd. Daarnaast zijn de linker- en rechterkanalen in de versterker gescheiden. Zo hebben ze geen invloed op elkaar. De versterker beschikt tevens over de Pure Direct-optie, dit zorgt voor een onvervormde weergave van muziek. Het muzieksignaal legt in deze modus de kortste route af. Hierbij worden alle mogelijke aanpassingen aan de klank dus overgeslagen. Geniet van de muziek in de puurste vorm.

Esthetisch gezien ziet de A-S701 er zeker niet uit als een budgetcomponent. De grote afmetingen kunnen enkele afschrikken die hun systeem willen verbergen, maar dit is enkel bijzaak. Gelet op het feit dat de gedurfde mono-brouw van wijzerplaten en schakelaar het uiterlijk accentueren, dan is dat geen exemplaar dat men niet tentoon wilt stellen. De geïntegreerde versterker biedt dus uitstekend geluid en ziet er bovendien fraai uit. Tevens beschikt de versterker over de volgende toepassingen: ToP-ART (Total Purity Audio Reproduction Technology), ART base, Continous Variable Loudness Control, YBA-11 connection, Custom-made power transformer. Verder beschikt de receiver over de verschillende in -en outputs van Direct Symmetrical Design, Pure Direct Mode for Greater Sound Purity en Auto Power Standby.

Naast een hele reeks analoge RCA ingangen, omvat de A-S701 coaxiale en optische aansluitingen. Aan de achterkant van het apparaat, bevinden zich evenals de twee paar luidsprekeraansluitingen en subwooferuitgang van de versterker, de 5V DC USB-stroomaansluiting en keuze schakelaars. De receiver wordt geleverd inclusief een one-size-fits-all afstandsbediening van Yamaha. Haal met deze versterker van Yamaha een krachtige receiver in huis, voor een goede prijs. De prijs-kwaliteitsverhouding van dit model wordt doorgaans ervaren als indrukwekkend. De Yamaha is ook beschikbaar in het zilver.

Kenmerken Yamaha receiver:

  • Audio in: 6 x 2.0;
  • Audio uit: 4 x 2.0;
  • Speaker kanalen: 2.1;
  • Frontspeaker (RMS): 100W;
  • Gewicht: 11,2 kg;
  • Kleur: zwart.

Specificaties

Extra informatie

Speaker kanalen

2.1

Merk

Yamaha

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Frontspeakervermogen (RMS)

100W

Luidsprekeraansluiting

Banaanstekker, Schroefaansluiting

Bi-wiring

✔️

Totale harmonische vervorming

0,019%

Signaal-ruisverhouding

99dB

Impedantie

8Ω

Audio in

8x 2.0 Tulp Analoog, Digitaal Coax (S/PDIF), Digitaal Optisch (S/PDIF)

Audio uit

2x 2.0 Tulp Analoog

Aansluitingen (audio)

Jackplug 6.3mm

Phono input

1

Stroomverbruik

580W

Stroomverbruik (stand-by)

0,5W

Afmetingen

151mm (hoogte) x 435mm (breedte) x 387mm (lengte)

Gewicht

11,2 kg

Kleur

Zwart

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een nieuwe installatie.

Adres

Bartels Hifi – Tv – Domotica BV

Showroom & Adviescentrum

Besterdring 87-91
5014 HH Tilburg

Contactgegevens

Tel: 013-5431489
Email: [email protected]
KVK: 72043075

Plan je route