Boekenplank luidspreker

Yamaha NS-600A

1.299,00

per stuk

Bestel veilig en snel met iDeal, PayPal, Creditcard of BanContact

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

450+ klanten beoordelen ons met een 9.3 op 5-sterrenspecialist

Homepage banner (3)
Yamaha NS-600A
Boekenplank luidspreker

Er zijn geen producten gevonden voor deze zoekopdracht.

Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

Yamaha NS-600A

De Yamaha NS-600A boekenplankluidsprekers bieden een totale elegantie en een helder geluidsbeeld voor een uitzonderlijke luisterervaring. Deze luidsprekers combineren rijke esthetiek met geavanceerde technologie, waarbij Yamaha’s bekende expertise op het gebied van muziekinstrumenten wordt toegepast.

Het prachtige kabinet van de NS-600A heeft een afwerking die doet denken aan een vleugelpiano, waardoor het een verfijnde uitstraling krijgt. Yamaha’s unieke Harmonious Diaphragm™ zorgt voor een uitzonderlijk uniform geluid, en de luidsprekers leveren een uitstekende reproductie van het geluidsveld die uniek is voor boekenplankmodellen. Het resultaat is een werkelijk bijzondere luisterervaring waarin je volledig kunt opgaan in de muziek.

De elegante uitstraling van de NS-600A is geïnspireerd op de stijl van de piano en de ontwerpfilosofie van Yamaha. De hoogglans afwerking die kenmerkend is voor Yamaha’s producten, waaronder hun vleugelpiano’s, wordt toegepast op deze luidsprekers. Dit geeft de luidsprekers een stijlvolle uitstraling, waardoor ze ook als meubelstuk dienen en zorgen voor een bevredigend gevoel, zowel tijdens het luisteren naar muziek als wanneer ze niet in gebruik zijn.

De NS-600A maakt gebruik van Yamaha’s gepatenteerde R.S. (Resonance Suppression) kamers, die achter de tweeter zijn geplaatst om zelfs de fijnste nuances van muziekinstrumenten en stemmen nauwkeurig weer te geven. Speciaal gevormde buizen annuleren ongewenste resonanties achter het diafragma, waardoor het oorspronkelijke geluid wordt versterkt en de subtiele muzikale nuances behouden blijven.

Traditionele luidsprekers maken gebruik van veel geluidsabsorberend materiaal om staande golven in de behuizing te elimineren, maar dit kan ten koste gaan van de frisheid van de muziek. In de NS-600A wordt Yamaha’s gepatenteerde Absorber-buis gebruikt om staande golven te elimineren, met behoud van een minimale hoeveelheid absorberend materiaal. Hierdoor wordt de oorspronkelijke realisme van de muziek met volledige energie en dynamiek gereproduceerd.

Het streven van Yamaha is om de klanken van muziekinstrumenten zo natuurgetrouw mogelijk weer te geven. Daarom heeft Yamaha voor de NS-600A speakers ontwikkeld met een consistente klankkleur over het gehele frequentiespectrum. Dit wordt mogelijk gemaakt door het gebruik van het nieuw ontwikkelde Harmonious Diaphragm™, gemaakt van een mix van ZYLON® en sparrenhout. Deze combinatie zorgt ervoor dat de harmonieën van het geluid naar voren komen en de muziek rijker en mooier klinkt.

De NS-600A belichaamt het streven van Yamaha om geluid te produceren dat alleen zij kunnen realiseren als het enige audiomerk ter wereld dat betrokken is bij het hele proces, van het creëren van geluid tot het bereiken van het menselijk oor. Sluit je ogen en voel de artiest recht voor je optreden, en ervaar de diepgaande sensatie van echt ‘Dichter bij de Artiest’ zijn.

De NS-600A maakt gebruik van geavanceerde technologie voor trillingscontrole, vergelijkbaar met die welke wordt gebruikt bij de productie van muziekinstrumenten. De kastconstructie van de NS-600A maakt gebruik van laser-vibrometers en geavanceerde FEM (Finite Element Method) analyse, waardoor superieure geluidslokalisatie mogelijk is. Dit resulteert in een uitzonderlijke weergave van zelfs de meest delicate instrumentale en vocale nuances, waardoor je het gevoel hebt dat je midden in de live performance staat.

Andere kenmerken van de NS-600A zijn onder andere hoogwaardige componenten voor het crossover-circuit, zoals de MCap® SUPREME Classic audiocondensator van Mundorf uit Duitsland, die wordt beschouwd als het summum op het gebied van audiocondensatoren. Daarnaast is de luidspreker uitgerust met Yamaha’s originele Twisted Flare Port, die zorgt voor een nauwkeurige basweergave met een heldere en strakke bas, zonder het probleem van luchtstroomgeluid dat vaak voorkomt bij conventionele basreflexluidsprekers.

De luidsprekeraansluitingen van de NS-600A zijn voorzien van een origineel ontwerp, met een vorm die comfortabel past bij menselijke vingers voor een luxueus gevoel, terwijl ze tegelijkertijd moeiteloos kunnen worden vastgedraaid.

Technische specificaties

Extra informatie

Merk

Yamaha

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Vermogen

120W

Impedantie

4 Ohm, 6 Ohm

Afmetingen

207 x 383 x 329 mm

Kleur

Zwart

Boekenplank luidspreker

Yamaha NS-600A

1.299,00

per stuk
Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
Yamaha NS-600A?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Website nieuwsbrief header
Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door