Menu

Yamaha MusicCast WXC-50

Yamaha MusicCast WXC-50 netwerkspeler

449,00

Prijs per stuk

Yamaha MusicCast WXC-50

Yamaha MusicCast WXC-50 netwerkspeler

449,00

Prijs per stuk
Yamaha MusicCast WXC-50 netwerkspeler

Yamaha MusicCast WXC-50 versterker

De WXC-50 van Yamaha is een compacte draadloze streamer die beschikt over een ingebouwde DAC en voorversterker. Laat u door de grootte en de prijs niet voor de gek houden. De versterker van Yamaha is een vakkundig hoogstandje en heeft meer in huis dan u zou verwachten op eerste gezicht. De Yamaha WXC-50 verenigt u uw bestaande hifi-setup gemakkelijk in een Yamaha MusicCast mulitroom. In deze omgeving kunt u streamen door snelle en eenvoudige bediening met de MusicCast controller. Luister naar muziek van Internetradio, streamingdiensten, NAS of vanaf uw smartphone. Alles wordt door de WXC-50 van Yamaha in de hoogst mogelijke kwaliteit afgespeeld voor u.

De WXC-50 beschikt over een ingebouwde volumeregeling. Hiermee kunt u zowel analoog als digitaal bronnen aansluiten. Daardoor geniet u van een uitstekende klinkende voorversterker, waarmee u een set actieve speaker perfect mee aanstuurt. Meer heeft u eigenlijk niet nodig. Streamingsdiensten als Tidal, Spotify, Deezer, Napster en Juke zijn fijnloos in de firmware geïntegreerd. U hoeft enkel u streaming account in te geven om op eenvoudige en snelle wijze toegang te krijgen tot een online muziekcollectie. De WXC-50 van Yamaha ondersteunt DSD 2x en speelt PCM-streams lossless af (tot een bitbreedte van 24 bits en 192 kHz). Beschikt u niet over een streaming account? Dan heeft u altijd de mogelijkheid om via internetradio (kosteloos) van muziek te genieten, tot wel tienduizenden muziekstations.

Sluit eenvoudig de WXC-50 op uw versterker of AV-receiver als brontoestel aan. Dit kan via twee verschillende manieren: via een cinchkabel kunt u analoog aansluiten (mits u gebruik wilt maken van de DAC of u een eigen pure analoge versterker bezit) of via een S/PDIF of coaxiale kabel digitaal aansluiten. Wat betreft de vorm en uiterlijk lijken de WXC-50 en de WXA-50 enorm op elkaar. Identieke voorkant met dezelfde volumeregelaar. U kunt enkel het volume regelen via de knop als het apparaat is ingesteld als voorversterker. Echter zijn er aan de achterkant meerdere verschillen op te merken met de WXA-50. Allereerst beschikt de WXC-50 over meerdere uitgangen (logischerwijs, omdat dit toestel gecombineerd dient te worden met een bijkomende versterker). Verder bestaat de mogelijkheid om via analoge of digitale ingangen een cd-speler aan te sluiten. Zo kunt u, net als bij de WXA-50, aangesloten bronnen streamen naar andere MusicCast-toestellen. De Yamaha versterker wordt zo een ingang voor niet-streamingbronnen tot uw multi-room muzieksysteem.

Kenmerken WXC:

  • Internetradio;
  • Airplay;
  • Bluetooth;
  • UPnP/DLNA;
  • Bedraad & draadloos netwerk
  • Ingang: RCA, toslink (optisch) en USB;
  • Uitgang: RCA, digitale coax, toslink (optisch), subwoofer;
  • Afmetingen (in mm): 52 (hoogte) x 215 (breedte) x 246 (diepte).

Specificaties

Extra informatie

Merk

Yamaha

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Audio in

Digitaal Optisch (S/PDIF)

Audio uit

Digitaal Coax (S/PDIF), Digitaal Optisch (S/PDIF)

Totale harmonische vervorming

0,003%

Signaal-ruisverhouding

112dB

Aansluitingen (USB/FW)

USB 2.0

Verbinding (Bluetooth)

Bluetooth 2.1 + EDR

Ethernet (RJ45)

Ethernet 100Mbps

Verbinding (wlan)

802.11b, 802.11g, 802.11n (Wi-Fi 4)

Audio formaten

aac, aiff, Apple lossless (alac/ale), dsd, flac, mp3, Mpeg 4, wma

Apple Airplay

Airplay 1

Lokale netwerkdiensten

DLNA

Online muziekdiensten

Deezer, Napster, Spotify, Tidal

Stroomverbruik (stand-by)

1,8W

Afmetingen

52mm (hoogte) x 215mm (breedte) x 246mm (diepte).

Gewicht

1,44 kg

Kleur

Zilver

EAN code

4957812602488

Adres

Bartels Hifi – Tv – Domotica BV

Showroom & Adviescentrum

Besterdring 87-91
5014 HH Tilburg

Contactgegevens

Tel: 013-5431489
Email: [email protected]
KVK: 72043075

Plan je route