Boekenplank luidspreker

Monitor Audio Gold 50 6G | Satin White

999,00

per stuk

Bestel veilig en snel met iDeal, PayPal, Creditcard of BanContact

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

600+ klanten beoordelen ons met een 8.8 op 5-sterrenspecialist

Monitor Audio

Gold 50 6G
Boekenplank luidspreker
Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

De Monitor Audio Gold 50 6G is een boekenplankspeaker die, ondanks zijn compacte formaat, een indrukwekkende geluidskwaliteit biedt. Uitgerust met een 5,5-inch C-CAM basdriver en de geavanceerde MPD hoogfrequente transducer, levert deze luidspreker een rijke en gedetailleerde audioweergave met een frequentierespons van 55 Hz tot 50 kHz. Het ontwerp omvat Monitor Audio’s HiVe II poorttechnologie, die zorgt voor een strakke en gecontroleerde basweergave, zelfs bij hoge volumes. Dit maakt de Gold 50 6G perfect voor kleinere ruimtes of als onderdeel van een hoogwaardige audio-opstelling.

Luxueuze Afwerking en Innovatieve Technologieën

De Gold 50 6G combineert een verfijnde esthetiek met geavanceerde audiotechnologieën. Verkrijgbaar in hoogwaardige afwerkingen zoals hoogglans zwart, satijn wit en donker walnootfineer, past deze luidspreker perfect in elke stijlvol ingerichte ruimte. De kast is ontworpen met aandacht voor detail om ongewenste resonanties te minimaliseren, wat bijdraagt aan de nauwkeurigheid van het geluid. De HiVe II poort zorgt voor een gecontroleerde luchtstroom, wat resulteert in een strakkere en snellere basrespons zonder vervorming.

Perfecte Geluidsoplossing voor Kleine Ruimtes

Hoewel compact, levert de Gold 50 6G een krachtig geluid dat ideaal is voor kleine tot middelgrote ruimtes. Met een gevoeligheid van 86 dB en een aanbevolen versterkervermogen van 60 tot 100 watt, is deze luidspreker ontworpen om een indrukwekkend geluidsbeeld te creëren, zelfs in kleinere ruimtes. Hij biedt een verrassend krachtige en dynamische prestatie, wat hem een uitstekende keuze maakt voor zowel muziek als film.

De Monitor Audio Gold 50 6G is een luidspreker die uitblinkt in zowel vorm als functie. Zijn compacte formaat en luxueuze afwerking maken hem ideaal voor elke stijlvolle luisterruimte, terwijl zijn geavanceerde technologieën zorgen voor een ongeëvenaarde geluidskwaliteit. Deze luidspreker is perfect voor wie op zoek is naar een premium audiobeleving in een compact formaat, zonder in te boeten aan de rijke, gedetailleerde geluidsweergave die Monitor Audio kenmerkt. Of je nu geniet van een rustige luisteravond of een intensieve filmervaring, de Gold 50 6G levert consistent indrukwekkende prestaties.

Technische specificaties

Artikelnummer / SKU / EAN

05060565778856

Extra informatie

Merk

Monitor Audio

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Systeem

2-wegs

Aanbevolen versterkervermogen

130 – 300 W

Impedantie

4 Ohm

Frequentiebereik

44 Hz – 60 kHz

Gevoeligheid

85 dB

Drivers

1 x 6” (152 mm) HDT C-CAM Bass-Mid Drivers
1 x MPD III Tweeter

Afmetingen (h x b x d)

320 x 185 x 303 mm

Gewicht

8.5 kg

Kleur

Wit

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
Monitor Audio Gold 50 6G | Satin White?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door