Short-throw Full HD beamer

JMGO O1 Pro

1.699,00

Bestel veilig en snel met iDeal of BanContact

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

450+ klanten beoordelen ons met een 9.3 op 5-sterrenspecialist

JMGO O1 Pro
Short-throw Full HD beamer

Er zijn geen producten gevonden voor deze zoekopdracht.

Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

De JMGO O1 Pro: De Ultieme Ultra-Short Throw Projector voor een Complete Kijkervaring

De JMGO O1 Pro is een geavanceerde ultra-short throw projector die je meeneemt naar nieuwe hoogten van kijkplezier. Met zijn indrukwekkende functies en hoogwaardige prestaties brengt de O1 Pro al je entertainment naar een hoger niveau, of je nu films kijkt, games speelt of presentaties geeft.

Krachtige Projectie met LED-Technologie: Een LED-aangedreven UST

Met de JMGO O1 Pro geniet je van krachtige projectie dankzij de LED-technologie. Deze projector biedt heldere, levendige beelden met nauwkeurige kleuren en een uitstekend contrast. Met de ultra-short throw mogelijkheid kun je de O1 Pro dicht bij het scherm plaatsen en genieten van een groot schermformaat zonder vervorming.

Eenvoudig in Gebruik: Plug-and-Play Gemak

De O1 Pro is ontworpen voor eenvoudig gebruik en gemak. Met plug-and-play functionaliteit kun je de projector snel en probleemloos installeren. Sluit eenvoudigweg je bronapparaten aan, zoals een Blu-ray speler, gameconsole of streamingapparaat, en geniet direct van je favoriete content op het grote scherm.

Indrukwekkend Geluid: Krachtige Audio

De O1 Pro levert niet alleen uitstekende beeldkwaliteit, maar ook indrukwekkend geluid. Met zijn krachtige audiofuncties kun je genieten van een meeslepende geluidsweergave bij het kijken naar films of het spelen van games. Het ingebouwde luidsprekersysteem zorgt voor heldere dialogen, krachtige bassen en een rijk geluid dat de kijkervaring versterkt.

Meer dan Alleen Films Kijken: Veelzijdig Entertainment

Met de O1 Pro is entertainment meer dan alleen het kijken van films. Deze projector biedt een scala aan mogelijkheden, van het streamen van je favoriete tv-programma’s en series tot het spelen van games met vrienden en het geven van dynamische presentaties. Met de O1 Pro kun je je creativiteit de vrije loop laten en genieten van veelzijdig entertainment.

Een Complete Kijkervaring: Geniet van het Beste

De JMGO O1 Pro biedt een complete kijkervaring waarbij je elk detail tot leven ziet komen. Met zijn geavanceerde projectietechnologie, gebruiksgemak, krachtig geluid en veelzijdigheid is de O1 Pro de ideale metgezel voor al je entertainmentbehoeften. Of je nu thuis ontspant, een filmavond organiseert of zakelijke presentaties geeft, de O1 Pro staat altijd voor je klaar.

Met de JMGO O1 Pro Ultra-Short Throw Projector haal je het beste op het gebied van projectie en entertainment in huis. Dankzij de LED-technologie, plug-and-play gemak, krachtige audio, veelzijdigheid en complete kijkervaring biedt de O1 Pro een ongeëvenaarde kijkervaring. Ontdek een nieuwe wereld van entertainment en geniet van films, games en presentaties zoals nooit tevoren met de JMGO O1 Pro.

Technische specificaties

Artikelnummer / SKU / EAN

6959422614583

Extra informatie

Merk

JMGO

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Beeldkwaliteit

Full HD

Lichtbron

LED

Felheid

1250 ANSI Lumens

Contrast

6000:1

Besturingssysteem

Luna OS

Spraakbesturing

Amazon Alexa

HDR ondersteuning

HDR 10

Ingangen

HDMI, USB

Uitgangen

AUX (3,5mm jack)

Kleur

Spacegrijs

Short-throw Full HD beamer

JMGO O1 Pro

1.699,00

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
JMGO O1 Pro?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door