Bowers & Wilinks is audiopartner van Aston Martin

Bowers & Wilinks is de officiële audiopartner van Aston Martin Lagonda

Bowers & Wilinks is de officiële audiopartner van Aston Martin Lagonda

De revolutionaire technologieën van Bowers & Wilkins, waaronder de Nautilus™ Aluminium Double Dome Tweeters, Continuum™-middenbereikluidsprekers en Tweeter-on-Top-technologie, passen perfect bij de beroemde prestaties en luxe waar Aston Martin zo bekend om staat. Gezien de Aston Martin DB12 is ontwikkeld om te worden aanbeden, bereden en ervaren, is het niet meer dan logisch dat hij is uitgerust met het hypermoderne surroundgeluidssysteem van Bowers & Wilkins, waarmee een ongeëvenaarde luisterervaring voor zowel de bestuurder als de passagiers wordt gecreëerd.

 

De innovatieve Tweeter-on-Top-technologie die wordt gebruikt in onze hoogwaardige luidsprekers zorgen voor een ultieme weergave van audioperfectie in de Aston Martin DB12. Het resultaat is een verbeterde helderheid, waardoor een gedetailleerder en natuurlijker geluid ontstaat.

Tweeter-On-Top

 

Continuum™
Middenbereik
luidsprekers

Geniet dankzij de Continuum™-conustechnologie van Bowers & Wilkins van open, natuurlijk en nauwkeurig geluid in de Aston Martin DB12. De Continuum™-conus is niet alleen een technologisch hoogstandje, maar is met zijn opvallende zilverkleurige coating ook visueel zeer aantrekkelijk.

 

Onze stevige, lichtgewicht aluminium tweeters, waar veel van de bekroonde luidsprekers van Bowers & Wilkins mee zijn uitgerust, bieden een uitzonderlijke helderheid voor hoge frequenties. Ze worden gecombineerd met onze resonantie-reducerende Nautilus™-technologie om een ongelooflijk gedetailleerde luisterervaring te creëren in de DB12.

Nautilus™-technologie

 

De DB12 combineert een prikkelende rijervaring met een verfijndheid van het hoogste niveau,
hypermoderne technologieën en weelderig luxe, en is uitgerust met het surroundgeluidssysteem van Bowers & Wilkins met 15 luidsprekers.
Geïnteresseerd in Bowers & Wilkins producten? Bekijk de volledige catalogus op onze webshop.

Adres

Bartels Hifi – Tv – Domotica BV

Showroom & Adviescentrum

Besterdring 87-91
5014 HH Tilburg

Contactgegevens

Tel: 013-5431489
Email: [email protected]
KVK: 72043075

Plan je route