Menu

EISA Awards 2019

eisa-awards-logo-png-transparent

Elk jaar wachten fabrikanten van consumentenelektronica met spanning af of ze een EISA Award in de wacht hebben gesleept. De EISA (European Imaging and Sound Association) bestaat uit ruim 50 gerenommeerde vakmedia uit heel Europa, Amerika, Azië en Australië. Productexperts van websites en magazines testen producten, waarvan de best geteste producten kans maken op een felbegeerde EISA Award. Daardoor vormt de EISA een uniek samenwerkingsverband. Namens Nederland zit onder andere Computer!Totaal in de EISA.

NAD M10

Waar de beste kwaliteit ooit alleen op cd’s beschikbaar was, wordt nu de beste kwaliteit muziek via internet aangeboden. Het klinkt niet alleen beter, maar alle soorten muziek zijn toegankelijker dan ooit tevoren. Geselecteerde afspeellijsten maken het kiezen en ontdekken van muziek gemakkelijk en leuk, ook is het makkelijker dan ooit muziek draadloos af te spelen door het hele huis. 

Rotel A11

De Rotel A11 Integrated Amplifier is gebaseerd op de succesvolle 14-serie modellen. Het grafische display op het voorpaneel en de IR-afstandsbediening zorgen voor moeiteloze en vereenvoudigde bediening van je audio. Broningangen omvatten een MM Phono-podium voor liefhebbers van klassiek vinyl, aptX en AAC Bluetooth voor draadloze audiostreaming en een reeks van vier RCA-analoge ingangen voor ultieme flexibiliteit.

MoFi UltraDeck

Mobile Fidelity is wereldberoemd van het ultiem opnemen van master recordings en dan vaak ook nog speciale uitgaven voor de elpee. Wanneer deze ‘analoog specialisten’ een eigen draaitafel maken, dan mag je wat verwachten! Alle materialen en constructie zijn uitgezocht om alleen  de muziek uit de groef te krijgen en alle bijgeluiden te elimineren. 

Monitor Audio Gold 100

De Monitor Audio Gold 100 luidspreker is zorgvuldig ontworpen, zodat hij in kleinere kamers kan worden geplaatst. De toonaangevende driver technologie is afkomstig uit de topklasse Platinum II-serie en de prachtige kastconstructie zorgt voor een eersteklas geluid en uiterlijk. Op elke plek in je woonkamer of luisterruimte. 

Bowers & Wilkins 603

De Bowers & Wilkins 603 luidspreker is het vlaggenschip uit de nieuwe 600 Serie. Deze B&W vloerstaande luidspreker is voorzien van technieken die afkomstig zijn uit de luxere series van het Britse merk, wat terugkomt in de heldere, innemende weergave die deze in wit uitgevoerde luidspreker biedt.