Luidsprekerkabel

Audiovector Freedom Concept | R 8 Arreté (2 x 5m)

3.100,00

Bestel veilig en snel met iDeal, PayPal, Creditcard of BanContact

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

600+ klanten beoordelen ons met een 8.8 op 5-sterrenspecialist

Audiovector

Freedom Concept
Luidsprekerkabel
Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

Het Audiovector Freedom Grounding Concept vertegenwoordigt een technologische revolutie in de audiowereld. Deze baanbrekende aardtechnologie is speciaal ontwikkeld om de door beweging veroorzaakte vervorming van en tussen de drive-units in een luidspreker aan te pakken. De stromen die tussen het chassis lopen, worden verwerkt en behandeld via een nieuw, afzonderlijk crossover-systeem, dat het signaal doorstuurt naar de aardingsterminal van je wandcontactdoos of je geaarde stroomverdeler.

In tegenstelling tot de gangbare opvattingen veroorzaken deze stromen kleuring en vervorming tussen de drive-units. Door deze te balanceren en te filteren met een speciale, toegewijde filter en door de mogelijkheid te bieden om ze aan aarde/grond te verbinden, bereiken we een helder, zeer nauwkeurig en aanzienlijk realistischer geluid met een minimale ruisvloer.

Belangrijkste Voordelen van het Freedom Grounding Concept:

  • Vermindering van Vervorming: Een vermindering van de vervorming met 3 dB (ongeveer 50%), wat een aanzienlijke verbetering van de geluidskwaliteit betekent.
  • Speciaal Toegewijde Filter: Een unieke filter die uitsluitend is gewijd aan het doel van aarding, ontworpen om de meest zuivere en onvervalste geluidsweergave te garanderen.
  • Geen Actieve Verbinding: Er is geen actieve verbinding met het elektriciteitsnet; alleen de aarde is verbonden, zonder spanning, wat bijdraagt aan de veiligheid en effectiviteit van het systeem.
  • Minimale Ruisvloer: De ruisvloer wordt tot het minimum beperkt, waardoor de luisterervaring wordt verbeterd doordat achtergrondruis wordt geëlimineerd en de muziek in al zijn puurheid naar voren komt.

Het Audiovector Freedom Grounding Concept is een innovatie die een significante impact heeft op de geluidsprestaties, door een schonere, meer gedetailleerde en realistischere audioweergave mogelijk te maken. Dit maakt het een essentiële technologie voor audiofielen die streven naar de hoogste geluidskwaliteit in hun luisteromgeving.

Technische specificaties

Extra informatie

Merk

Audiovector

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Geschikt voor

Audiovector R 8 Arreté

Afmetingen

2 x 5 meter

Kleur

Zwart

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
Audiovector Freedom Concept | R 8 Arreté (2 x 5m)?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door