Luidsprekerkabel

Audiovector High Level Speakon kabel

310,00

Bestel veilig en snel met iDeal, PayPal, Creditcard of BanContact

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

600+ klanten beoordelen ons met een 8.8 op 5-sterrenspecialist

Audiovector

High Level Speakon sub cable
Luidsprekerkabel
Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

De Audiovector High Level Speakon-kabel is speciaal ontworpen voor optimale verbindingen tussen audioapparatuur, zoals tussen versterkers en luidsprekers. Speakon-kabels staan bekend om hun betrouwbaarheid en robuuste ontwerp, waardoor ze ideaal zijn voor zowel professioneel gebruik als voor high-end thuisaudiosystemen.

Hoofdkenmerken van de Audiovector High Level Speakon-kabel:

  • Robuuste Connectiviteit: Speakon-connectoren staan bekend om hun stevige en betrouwbare verbinding, wat zorgt voor een consistente en hoogwaardige signaaloverdracht zonder verlies of interferentie.
  • Optimale Geluidsoverdracht: Deze kabels zijn ontworpen om de dynamiek en zuiverheid van het geluid te behouden, waardoor ze bijdragen aan een heldere, gedetailleerde en rijke geluidsweergave.
  • Duurzaam Ontwerp: De Speakon-kabels zijn gemaakt om bestand te zijn tegen frequent gebruik en ruwe behandeling, wat ze ideaal maakt voor situaties waarin kabels regelmatig worden aangesloten en losgekoppeld.
  • Veilige Aansluiting: Speakon-connectoren bieden een veilige aansluiting die niet per ongeluk kan worden losgekoppeld, wat essentieel is voor zowel live optredens als voor het waarborgen van een ononderbroken luisterervaring thuis.

De Audiovector High Level Speakon-kabel is ontworpen om naadloos samen te werken met Audiovector-luidsprekers, waardoor gebruikers het volledige potentieel van hun audio-installatie kunnen benutten. Of het nu gaat om het aansluiten van subwoofers, het integreren in een thuisbioscoop, of het gebruiken in een stereo-opstelling, deze kabel zorgt voor een betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige verbinding die de luisterervaring naar een hoger niveau tilt.

Technische specificaties

Extra informatie

Merk

Audiovector

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Geschikt voor

Audiovector R Sub

Afmetingen

1 x 5 meter

Kleur

Zwart

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
Audiovector High Level Speakon kabel?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door