Luidsprekerkabel

Audiovector Zero Signature

2.600,00

Bestel veilig en snel met iDeal, PayPal, Creditcard of BanContact

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

600+ klanten beoordelen ons met een 8.8 op 5-sterrenspecialist

Audiovector

Zero Signature
Luidsprekerkabel
Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

De Audiovector Zero-kabels vertegenwoordigen de realisatie van een droom. Het maken van luidsprekerkabels wordt soms beschouwd als een soort zwarte kunst, maar dat is het zeker niet. Toen Audiovector begon met het ontwikkelingsproces dat uiteindelijk leidde tot de Zero-kabels, hadden ze een duidelijk beeld van wat ze wilden bereiken.

Koper en Afscherming:

Vanaf het begin was het duidelijk dat er gebruik gemaakt moest worden van puur koper en een vorm van kwalitatieve afscherming. Het was ook van cruciaal belang dat de dynamiek van de luidsprekers niet belemmerd zou worden. Integendeel, er was een vermoeden dat de meeste kabels fungeren als “remmen” in plaats van het geluid zonder vertraging naar de luidsprekers te “katapulteren”.

Asymmetrisch Ontwerp:

Er was ook het inzicht dat het logisch is om dezelfde kabelprincipes buiten de luidsprekers te gebruiken als binnenin. Dit betekent puur koper, een gedefinieerd aantal strengen en ook een verschillende dikte voor de plus- en minkabels. Onderzoek naar het effect van het solderen versus het krimpen van kabels en stekkers toonde aan dat krimpen simpelweg veel beter klinkt. Daarom is er gekozen voor krimpen!

De Zero-kabels zijn ontworpen met het oog op het leveren van de zuiverste en meest onvervalste geluidsoverdracht, door het minimaliseren van vertragingen en vervormingen die vaak voorkomen bij minder geavanceerde kabels. Met deze kabels streeft Audiovector ernaar de luisterervaring te versterken en te verfijnen, zodat de luisteraars het volledige potentieel van hun luidsprekers kunnen ervaren. Het resultaat is een kabel die niet alleen technisch geavanceerd is, maar ook de sonische integriteit en dynamiek van de muziek behoudt.

Technische specificaties

Extra informatie

Merk

Audiovector

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Geschikt voor

Alle passieve luidsprekers

Afmetingen

2 x 3,15 meter

Kleur

Donkergrijs

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
Audiovector Zero Signature?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door