Muurbeugel

Audiovector Wall Bracket | Wit

160,00

Bestel veilig en snel met iDeal, PayPal, Creditcard of BanContact

Kleur: Zwart
Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

600+ klanten beoordelen ons met een 8.8 op 5-sterrenspecialist

Audiovector

Wall Bracket
Muurbeugel
Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

De Audiovector Wall Bracket is ontworpen om perfecte ondersteuning te bieden aan uw Audiovector luidsprekers wanneer deze aan de muur worden gemonteerd.

Robuuste Constructie:
De Audiovector Wall Bracket is vervaardigd uit stevige materialen, om de stabiliteit en veiligheid van de luidsprekers te garanderen. De robuuste constructie zorgt ervoor dat de luidsprekers stevig aan de muur worden bevestigd, zonder risico op doorbuigen of vallen.

Elegante Afwerking:
De afwerking van de beugel komt overeen met die van Audiovector luidsprekers. Dit zorgt ervoor dat de beugels niet alleen functioneel zijn, maar ook bijdragen aan het visuele aspect van de luisterruimte.

Verstelbaarheid:
Deze muurbeugels bieden de mogelijkheid om de hoek en/of de afstand van de luidspreker tot de muur aan te passen. Dit zorgt voor flexibiliteit in de positionering en helpt bij het optimaliseren van de luisterervaring door de richting van het geluid aan te passen aan de luisterpositie.

Compatibiliteit:
Ontworpen specifiek voor Audiovector luidsprekers, is de beugel perfect compatibel zijn met de R, QR en QR SE serie, waardoor een naadloze integratie en eenvoudige installatie mogelijk is. De beugels zorgen ervoor dat de luidsprekers op de ideale luisterhoogte worden geplaatst voor een optimale geluidsbeleving.

Eenvoudige Installatie:
De Audiovector Wall Brackets zijn gemakkelijk te installeren, waarbij alle noodzakelijke hardware en een duidelijke handleiding worden meegeleverd om de installatieproces te vergemakkelijken.

De Audiovector Wall Bracket is een essentieel accessoire voor gebruikers die hun Audiovector luidsprekers aan de muur willen monteren, met een focus op zowel functionaliteit als esthetiek, terwijl de hoogste geluidskwaliteit wordt behouden.

Technische specificaties

Extra informatie

Merk

Audiovector

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Geschikt voor

Audiovector R, QR, en QR SE-series

Kleur

Zwart

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
Audiovector Wall Bracket | Wit?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door