Digitale Coax Carbon 0.75 meter

AudioQuest Digitale Coax Carbon 0.75 meter

249,00

Digitale Coax Carbon 0.75 meter

AudioQuest Digitale Coax Carbon 0.75 meter

249,00

AudioQuest Digitale Coax Carbon 0.75 meter

AudioQuest benadert de hedendaagse digitale bestandsoverdracht met dezelfde fijngevoeligheid, inzichten en technologie als ze de afgelopen 28 jaar met Digitale Coax hebben gedaan.

Ieder digitaal formaat heeft zijn bijzonderheden, maar ‘jitter’ (het in het tijdsdomein verschuiven en versmeren van data) is nog steeds dezelfde vijand als het altijd geweest is. AudioQuest zet al haar bewezen technieken in om deze beschadiging van dat te minimaliseren: betere metalen, betere geometrie, beter bescherming, DBS (Dielectric-Bias System), NDS (Noise-Dissipation System) en andere ingrediënten die nodig zijn om iedere specifieke toepassingen te verfijnen.

De Carbon is een serieuze coaxkabel met geavanceerde details en uitstekende prestaties.De massieve LGC-geleider is steviger dan die van de beter betaalbare Cinnamon-serie en bevat wel 5% zilver en hij is voorzien van een bijzonder effectieve isolatie tegen externe straling.

Een vijflaagse NDS-isolatie (Noise Dissipation System) beschermt de digitale gegevens tegen externe RF-straling. De robuuste metalen stekkers hebben verzilverde contactoppervlakken voor optimale geleiding (Hanging Silver). Een goede keuze voor middeldure installaties.

Specificaties

Extra informatie

Merk

Audioquest

Lengte

0,75 m

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een nieuwe installatie.

Adres

Bartels Hifi – Tv – Domotica BV

Showroom & Adviescentrum

Besterdring 87-91
5014 HH Tilburg

Contactgegevens

Tel: 013-5431489
Email: [email protected]
KVK: 72043075

Plan je route