Netwerk switch

Silent Angel Bonn N8

449,00

Bestel veilig en snel met iDeal, PayPal, Creditcard of BanContact

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

450+ klanten beoordelen ons met een 9.3 op 5-sterrenspecialist

Silent Angel

Bonn N8
Netwerk switch

Er zijn geen producten gevonden voor deze zoekopdracht.

Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

Ook verkrijgbaar als bundel met Silent Angel Forester F1 voeding, met gratis DC-kabel.

De Silent Angel Bonn N8 is een uitstekende keuze voor audioliefhebbers. Met de groeiende populariteit van slimme apparaten die met elkaar communiceren via internet, kan het geluidssignaal van je hifi-systeem worden beïnvloed. Thunder Data, de fabrikant van Silent Angel, heeft uitgebreide tests uitgevoerd en ontdekte dat de reguliere switches het geluidssignaal van dure streaming apparaten nadelig beïnvloeden. Om dit probleem op te lossen, heeft Thunder Data de Silent Angel Bonn N8 ontwikkeld.

De Bonn N8 maakt gebruik van een eigen ontwikkelde TCXO (Temperature Compensation Crystal Oscillator) met een nauwkeurigheid van 0.1ppm, wat veel nauwkeuriger is dan gewone switches met een normaal kristal. Dit resulteert in een stabielere datatransmissie en een 90 procent betere jitterwaarde dan een gewone switch.

Wat de Silent Angel Bonn N8 onderscheidt van andere switches is de hogere ruisonderdrukking. De N8 beschikt over aparte circuits voor het stroomcircuit en het klokcircuit om ruis te onderdrukken, waardoor de ruis voor de stroom met -17db en voor de klok tot -20db wordt verminderd. Daarnaast onderdrukt de Bonn N8 ook ruis tussen apparaten die op de switch zijn aangesloten. Bovendien is de switch voorzien van EMI-absorber aan de binnenzijde van de switch, wat zorgt voor extra digitale ruisonderdrukking.

Het resultaat van deze geavanceerde technologieën is een meer driedimensionaal geluidsbeeld, een toename in diepte in de opname en een verhoogde detaillering over het gehele spectrum, waardoor de opname nog beter tot zijn recht komt. Met de Silent Angel Bonn N8 kun je optimaal genieten van hoogwaardige audioprestaties.

silent-angel-bonn-n8-audiofile-netwerk-switch
Geoptimaliseerd voor de beste kwaliteit
De Bonn N8 netwerkswitch van Silent Angel biedt ongeëvenaarde audiokwaliteit met hoogwaardige componenten, zonder concessies te doen aan kosten. Een echte audiofiele prestatie voor een fractie van de prijs van traditionele High-End switches. Geen compromissen, alleen pure audiokwaliteit.
silent-angel-bonn-n8-audiofile-netwerk-switch (1)
Een heel netwerk
De Bonn N8 creëert een geïsoleerd “netwerkecosysteem” voor een HiFi-audiozone met minimale ruis en interferentie, waardoor audioapparaten worden afgescheiden van huishoudelijk verkeer en de verslechtering van netwerkuitzendingen. Het resultaat is een grotere signaalzuiverheid, minder ruis en een hogere resolutie van fijne details in het geluid.

Technische specificaties

Artikelnummer / SKU / EAN

6972639270007

Extra informatie

Ethernetpoorten

8

Internetsnelheid

Gigabit – 1000mbps

Wallmountable

Ja

Afmetingen (BxHxD)

155x26x85 mm

Gewicht

1.2kg

Netwerk switch

Silent Angel Bonn N8

449,00

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
Silent Angel Bonn N8?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door