Menu

Atacama | Audition 300 speaker standaard | Zwart

Atacama | Audition 300

214,50
  • Gratis specialistisch advies: 013-5431489
  • Veilig online bestellen met o.a. iDeal & PayPal
  • Gratis thuisbezorgd vanaf €50,-
  • Eigen technische dienst

Wilt u zeker weten of een product voorradig is? Neem dan even contact met ons op.

 

Categorieën: ,

Vertrouwd online winkelen

iDeal     Bancontact     paypal     visa     mastercard
postNL     dhl     ups

Beschrijving

De luidsprekerstatieven uit de Audition-serie hebben een grote lasergesneden bovenplaat van 360 mm bij 225 mm en kunnen worden gebruikt met beide afmetingen naar voren gericht. Hierdoor kunnen zowel grote, brede maar ondiepe luidsprekers worden ondersteund, evenals de meer talrijke diepe kasttypes.

De Audition Series  worden geleverd in een Satin Black lakafwerking of Diamond White als een kostenoptie.

 

Elk paar Audition-statieven is uitgerust met nieuwe 5 mm dikke lasergesneden koolstofstalen voetplaten, acht zware BZP 8 mm verstelbare vloerspikes met roestvrijstalen gedetailleerde topkappen en verbeterde  High Load Trapezoidal (HLT) Isolation Gel Pads  voor de bovenplaten.

We raden aan dat elk paar in massa wordt geladen met Atabites om hun sonische potentieel te maximaliseren (zie hieronder voor richtlijnen voor hoeveelheden en aanbevelingen over de hoeveelheid te gebruiken massavulmiddel).

Vloerspikes en HLT Isolation Gel-pads worden bij elk paar statieven geleverd, met de optie om indien nodig Atabite massalaadvulmiddel, topspikes en spikeschoenen toe te voegen.

Aangezien deze luidsprekerstandaards isolatiespikes gebruiken, worden twee sets van vier Atacama HD-L (nikkelafwerking) spikeschoenen aanbevolen om delicate vloerbedekkingen te beschermen.

Indien gewenst kunnen enkele stands worden geleverd; neem contact op met uw plaatselijke Atacama-dealer of de verkoopafdeling van Atacama op 01455 283251 voor prijzen en beschikbaarheid (alleen VK).

Audition luidsprekerstandaards  zijn ontworpen en vervaardigd in het Verenigd Koninkrijk.

Dit zijn specialistische luidsprekerstatieven en worden dus op bestelling gemaakt. Houd rekening met productietijden van 2-3 weken.

Afmetingen :

Totale hoogte (inclusief HLT gelpads en vloerspikes)

Audition 300 335 mm (13,19″)
Audition 400 435 mm (17,12″)
Audition 500 535 mm (21,06″)
Audition 600 635 mm (25″)
Audition 700 735 mm (28,9″)

Afmetingen bovenplaat

Opstelling 1. Breedte 360 ​​mm (14,17”), diepte 225 mm (8,9”)
Opstelling 2. Breedte 225 mm (8,9”), diepte 360 ​​mm (14,17”)

Afmetingen bodemplaat

Opstelling 1. Breedte 400 mm (15,7”), diepte 305 mm (12”)
Opstelling 2. Breedte 305 mm (12”), diepte 400 mm (15,7”)

Gewicht Capaciteit 20KG per standaard.

Opmerking- De afmetingen van de ondersteunde breedte/diepte van de luidspreker mogen de afmetingen van de basisplaat van de luidsprekerstandaard niet overschrijden.

Atabite hoeveelheid aanbeveling:

Hieronder vindt u het aanbevolen aantal buizen voor elk paar luidsprekerstandaards. Alle verticale palen moeten gelijk gevuld zijn. De hoeveelheden zijn bij benadering en zullen de buizen niet noodzakelijk volledig vullen. Het wordt aangeraden om met de exacte hoeveelheid te experimenteren om de beste sonische resultaten voor uw specifieke systeemopstelling te bereiken, aangezien de luidsprekers, de kamerakoestiek, de kabelboom, de plaatsing van de luidsprekers en de hifi-componenten bepalen hoeveel Atabite-vuller u moet gebruiken om het beste te krijgen. geluid uit uw luidsprekers.

Als algemene regel geeft ongeveer de helft tot tweederde vol de beste resultaten. Als u merkt dat de luidsprekers geen high-end detail hebben en aan de onderkant dof klinken, betekent dit meestal dat u de stands te vol hebt gevuld en dat u het volume van Atabites in elke stand moet verminderen.

Als de luidsprekers nieuw zijn, wordt aangeraden om de exacte hoeveelheid Atabieten die nodig is, het best te bepalen als ze eenmaal zijn ingereden. Raadpleeg de instructies van uw luidspreker of neem contact op met de leverancier/fabrikant voor richtlijnen voor het inbrengen van aanbevelingen.

Audition 300 2 buizen
Audition 400 3 buizen
Audition 500 4 buizen
Audition 600 5 buizen
Audition 700 6 buizen

Prijs per stuk, alleen verkocht per paar

Onze Service

✔ Gratis specialistisch advies. 
Kunnen wij u verder helpen bij het maken van de juiste keuze of heeft u nog vragen? Bel naar 013-5431489, mailen kan natuurlijk ook naar [email protected] of kom langs in onze showroom!

✔ Veilig bestellen
U kunt dit artikel snel, eenvoudig en veilig online bestellen en betalen. Als u liever een keer komt kijken in onze showroom, bent u uiteraard ook van harte welkom!

✔ Bij Bartels beleeft u de definitie van genieten!
Al bijna 60 jaar is Bartels Hifi Tv Domotica de specialist in beeld- en geluidsapparatuur. Daarmee zijn we een begrip in Brabant. Bij ons maakt u kennis met alle topmerken.

✔ Bij ons maakt u kennis met alle top merken!
Zowel online als in onze showroom in Tilburg maakt u kennis met alle top merken.

✔ Gratis thuisbezorgd!
Is uw bestelling meer dan €50 euro? Dan wordt deze gratis naar u verzonden!

✔ Eigen technische dienst
Heeft u onverhoopt een probleem met het door u aangeschafte apparaat of komt u er niet helemaal uit met de installatie. Wij helpen u graag verder.

 

 

Anderen bekeken ook…

Ervaar het in onze winkel!

Persoonlijk advies?

Demonstratie afspraak maken