7.1 surround controller

Meridian G65 Surround Controller

5.995,00

7.1 surround controller

Meridian G65 Surround Controller

5.995,00

Surround Controller

De G65 vormt het hart van een krachtig en flexibel Meridian thuisbioscoopsysteem en is een zeer flexibele surroundcontroller, die veel van Meridians belangrijkste technologieën bevat, zoals Meridian Room Correction (MRC), en tegelijkertijd hoge prestaties, connectiviteit en gebruiksgemak combineert.

Samen sterk

In combinatie met de UHD722 beschikt de G65 over een uitgebreide ingangsmogelijkheid voor de meest uiteenlopende audio- en videobronnen. Uitgerust met SpeakerLink en gebalanceerde analoge uitgangen is de G65 evenzeer thuis in Meridian Digitale Theaters als in analoge luidsprekergebaseerde systemen.

Meridian Room Correction

Ongewenste resonanties in de kamer worden geminimaliseerd met behulp van geavanceerde filters die ontworpen zijn om zowel de vervaltijd als de amplitude van probleemfrequenties te beperken.

Q-Sync

Meridian Q-Sync maakt gebruik van Meridian’s meervoudige “First In, First Out” buffersysteem dat jitter minimaliseert en zorgt voor perfecte timing en verbeterde helderheid.

Digitale precisie

Meridian Digital Precision maximaliseert de signaal-ruisverhouding van de digitale audio, zodat de fijnste details van elk nummer behouden blijven.

True Link

Meridian True Link is een coderingsmethode voor de overdracht van high-definition digitale audio over SPDIF verbindingen. Het maakt veilige verplaatsing van digitale audio mogelijk, terwijl het SPDIF kloksignaal met minimale degradatie kan worden verzonden.

True Time

True Time is Meridian’s eigen Apodising Filter dat pre-ringing voorkomt en de effecten van vroege filters opruimt, door pre-echo om te zetten in post-echo.

Trifield

Meridian Trifield is een upmixing technologie die meeslepende meerkanaals audio biedt vanuit tweekanaals stereo-inhoud, geconfigureerd voor elke luidsprekeropstelling.

Lineare voeding

Een lineaire voeding met hoge capaciteit vormt een solide basis voor uitstekende audioprestaties.

Flexibele uitgangen

Voorzien van SpeakerLink uitgangen voor gebruik met Meridian luidsprekers en gebalanceerde analoge uitgangen voor gebruik met analoge actieve luidsprekers of conventionele versterkers en passieve luidsprekers.

Aanpasbare ingangen

Tot twaalf verschillende bronnen kunnen worden toegewezen aan de verschillende ingangstypen: digitale coax (2-kanaals en meerkanaals), optisch digitaal, analoog (2-kanaals en meerkanaals), SpeakerLink. Bronnen kunnen aangepaste namen krijgen die passen bij de behoeften van de gebruiker.

Meridian Audio – Made in Britain

Meridian G65 – Eigenschappen

  • 7.1 Surround Controller met toonaangevende geluidskwaliteit
  • Meerdere uitgangen die het mogelijk maken om zowel analoge als DSP-gebaseerde systemen te creëren vanuit dezelfde Surround Controller
  • 2 x 48-bit DSP-kaarten met dubbele precisie, elk met 300 MIPS vermogen

Meer info of een demonstratie?

Specificaties

Extra informatie

Merk

Meridian

Garantie

3 jaar fabrieksgarantie, +2 jaar extra garantie bij registratie

Geluidsweergave

7.1

Ingangen

Coax, Optisch, RCA / Tulp (analoog), SpeakerLink

Uitgangen

XLR, SpeakerLink

Kleur

Zwart

Afmetingen

90mm x 440mm x 350mm (h x b x d) inclusief connectors

Gewicht

10kg

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een nieuwe installatie.

Adres

Bartels Hifi – Tv – Domotica BV

Showroom & Adviescentrum

Besterdring 87-91
5014 HH Tilburg

Contactgegevens

Tel: 013-5431489
Email: [email protected]
KVK: 72043075

Plan je route