Menu

Meridian G65 Surround Controller

7.1 surround controller

5.995,00

Vertrouwd online winkelen

iDeal     Bancontact     paypal     visa     mastercard
postNL     dhl     ups

Surround Controller

De G65 vormt het hart van een krachtig en flexibel Meridian thuisbioscoopsysteem en is een zeer flexibele surroundcontroller, die veel van Meridians belangrijkste technologieën bevat, zoals Meridian Room Correction (MRC), en tegelijkertijd hoge prestaties, connectiviteit en gebruiksgemak combineert.

Samen sterk

In combinatie met de UHD722 beschikt de G65 over een uitgebreide ingangsmogelijkheid voor de meest uiteenlopende audio- en videobronnen. Uitgerust met SpeakerLink en gebalanceerde analoge uitgangen is de G65 evenzeer thuis in Meridian Digitale Theaters als in analoge luidsprekergebaseerde systemen.

Meridian Room Correction

Ongewenste resonanties in de kamer worden geminimaliseerd met behulp van geavanceerde filters die ontworpen zijn om zowel de vervaltijd als de amplitude van probleemfrequenties te beperken.

Q-Sync

Meridian Q-Sync maakt gebruik van Meridian’s meervoudige “First In, First Out” buffersysteem dat jitter minimaliseert en zorgt voor perfecte timing en verbeterde helderheid.

Digitale precisie

Meridian Digital Precision maximaliseert de signaal-ruisverhouding van de digitale audio, zodat de fijnste details van elk nummer behouden blijven.

True Link

Meridian True Link is een coderingsmethode voor de overdracht van high-definition digitale audio over SPDIF verbindingen. Het maakt veilige verplaatsing van digitale audio mogelijk, terwijl het SPDIF kloksignaal met minimale degradatie kan worden verzonden.

True Time

True Time is Meridian’s eigen Apodising Filter dat pre-ringing voorkomt en de effecten van vroege filters opruimt, door pre-echo om te zetten in post-echo.

Trifield

Meridian Trifield is een upmixing technologie die meeslepende meerkanaals audio biedt vanuit tweekanaals stereo-inhoud, geconfigureerd voor elke luidsprekeropstelling.

Lineare voeding

Een lineaire voeding met hoge capaciteit vormt een solide basis voor uitstekende audioprestaties.

Flexibele uitgangen

Voorzien van SpeakerLink uitgangen voor gebruik met Meridian luidsprekers en gebalanceerde analoge uitgangen voor gebruik met analoge actieve luidsprekers of conventionele versterkers en passieve luidsprekers.

Aanpasbare ingangen

Tot twaalf verschillende bronnen kunnen worden toegewezen aan de verschillende ingangstypen: digitale coax (2-kanaals en meerkanaals), optisch digitaal, analoog (2-kanaals en meerkanaals), SpeakerLink. Bronnen kunnen aangepaste namen krijgen die passen bij de behoeften van de gebruiker.

Meridian Audio – Made in Britain

Meridian G65 – Eigenschappen

  • 7.1 Surround Controller met toonaangevende geluidskwaliteit
  • Meerdere uitgangen die het mogelijk maken om zowel analoge als DSP-gebaseerde systemen te creëren vanuit dezelfde Surround Controller
  • 2 x 48-bit DSP-kaarten met dubbele precisie, elk met 300 MIPS vermogen

Meer info of een demonstratie?

Extra informatie

Merk

Meridian

Garantie

3 jaar fabrieksgarantie, +2 jaar extra garantie bij registratie

Geluidsweergave

7.1

Ingangen

Coax, Optisch, RCA / Tulp (analoog), SpeakerLink

Uitgangen

XLR, SpeakerLink

Kleur

Zwart

Afmetingen

90mm x 440mm x 350mm (h x b x d) inclusief connectors

Gewicht

10kg

EAN code:Onze Service

 

Gratis specialistisch advies 

Kunnen wij u verder helpen bij het maken van de juiste keuze of heeft u nog vragen? Bel naar 013-5431489, mail naar [email protected] of kom langs in onze showroom. Eén van onze specialisten helpt u graag verder.

Veilig bestellen

U kunt dit artikel snel, eenvoudig en veilig online bestellen en betalen. Als u liever een keer komt kijken in onze showroom, bent u uiteraard ook van harte welkom.

Bij ons maakt u kennis met alle topmerken

Zowel online als in onze showroom in Tilburg hebben wij talloze producten van topmerken als Bowers & Wilkins, Loewe, Bose en nog veel meer.

Gratis thuisbezorgd vanaf €50

Is uw bestelling meer dan €50 euro? Dan wordt deze gratis naar u verzonden.

Eigen technische dienst

Heeft u onverhoopt een probleem met het door u aangeschafte product of komt u er niet helemaal uit met de installatie? Onze eigen technische dienst helpt u graag.

 

 

Gerelateerde producten