Atacama | Moseco XL Series XL600

Atacama | Moseco XL Series XL600 luidspreker standaard | Zwart / Natural Bamboo

284,50

Bestel veilig en snel met iDeal, PayPal, Creditcard of BanContact

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

600+ klanten beoordelen ons met een 8.8 op 5-sterrenspecialist

Atacama | Moseco XL Series XL600 luidspreker standaard | Zwart / Natural Bamboo
Atacama | Moseco XL Series XL600

Er zijn geen producten gevonden voor deze zoekopdracht.

Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

Atacama | Moseco XL600 luidspreker standaard

Introductie van het vlaggenschip van de Moseco-reeks, de Moseco XL-luidsprekerstandaards worden geleverd als bijpassende paren en hebben een substantiële 5 mm dikke, 200 mm brede en 275 mm diepe koolstofstalen bovenplaat die speciaal is ontworpen om grote luidsprekers in boekenplankstijl te ondersteunen.

Introductie van het vlaggenschip van de Moseco-reeks, de Moseco XL-luidsprekerstandaards worden geleverd als bijpassende paren en hebben een substantiële 5 mm dikke, 200 mm brede en 275 mm diepe koolstofstalen bovenplaat die speciaal is ontworpen om grote luidsprekers in boekenplankstijl te ondersteunen. Bij elke bovenplaat worden ook vier koepelvormige isolatiegelpads meegeleverd om de kast van de ondersteunde luidspreker te beschermen en te dempen. De XL500 heeft een totale hoogte van 520 mm exclusief vloerspikes en gelpads.

Voor maximale stabiliteit zijn Moseco XL-statieven ontwikkeld rond een driedubbele koolstofstalen buisconfiguratie. Deze buizen bestaan ​​uit grote dubbele stokken met een diameter van 50 mm aan de achterkant, gekoppeld aan een enkele extra grote paal met een diameter van 75 mm aan de voorkant, allemaal geverfd in een aantrekkelijke satijnzwarte afwerking. Alle drie de buizen zijn ontworpen om Atabite SMD 7.5HD-vulmiddel te accepteren, wat massa zal toevoegen en het rinkelen zal verminderen (twee verpakkingen per standaard zouden onder de meeste omstandigheden voldoende zijn).

Moseco XL beschikt ook over met de hand afgewerkte 40 mm dikke bamboe voetpanelen die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook resonantiedempende akoestische voordelen hebben in vergelijking met de meer traditionele metalen of glazen materialen die worden gebruikt in het ontwerp van de voetplaat van de luidsprekerstandaard. Om de prestaties van de Bamboo te maximaliseren, zijn de drie stalen buizen in afzonderlijk verzonken gaten geplaatst die een betere zijdelingse ondersteuning mogelijk maken, wat de stijfheid en stabiliteit ten goede komt.

Elk Bamboo-basispaneel wordt compleet geleverd met vier verstelbare 8 mm heldere verzinkte stalen spikes met borgmoeren om te helpen bij het nivelleren en om een ​​extra isolatieniveau toe te voegen (twee pakken Atacama HD-S spike-schoenen kunnen afzonderlijk worden gekocht als u de stands nodig hebt om op een kwetsbare vloerbedekking worden geplaatst).

Er zijn twee hoogte-opties beschikbaar; een keuze uit 520 mm of 620 mm kan worden gespecificeerd (exclusief spikes en isolatiegelpads).

De gewichtscapaciteit per standaard is 20KG (44lbs).

Voor extra stabiliteit en geluidsdemping kan het Atacama Mass Loading Plate-pakket worden gebruikt met Moseco XL.

Alle Moseco XL-luidsprekerstandaards worden in het VK vervaardigd.

Houd er rekening mee dat

Bamboe is een natuurlijk materiaal, dus er zullen lichte kleurverschillen tussen panelen aanwezig zijn en de kleuren zullen na verloop van tijd rijpen of in direct zonlicht worden gelaten. Deze lichte kleurvariatie is ook van toepassing als u een paar Moseco-luidsprekerstandaarden probeert te matchen met een op Atacama bamboe gebaseerde apparatuurondersteuning.

Atacama Audio haalt alle bamboe die in hun producten wordt gebruikt rechtstreeks uit duurzame bossen.

Prijs per stuk, verkocht per paar

Technische specificaties

Extra informatie

Merk

Atacama

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
Atacama | Moseco XL Series XL600 luidspreker standaard | Zwart / Natural Bamboo?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door