Vloerstaande luidspreker

Audiovector QR 5 SE | Black Piano

2.125,00

per stuk

Bestel veilig en snel met iDeal, PayPal, Creditcard of BanContact

Kleur: Zwart
Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

450+ klanten beoordelen ons met een 9.3 op 5-sterrenspecialist

Audiovector

QR 5 SE
Vloerstaande luidspreker

Er zijn geen producten gevonden voor deze zoekopdracht.

Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

De QR 5 SE uit de QR Special Edition-serie van Audiovector is een elegante en gemakkelijk te plaatsen vloerstaande luidspreker die geavanceerde technologie combineert met een perfect afgewerkte, hoogwaardige verpakking. Het geluid dat deze luidsprekers produceren is groots, vet en dynamisch, maar blijft tegelijkertijd subtiel en gedetailleerd wanneer nodig – een uitstekende keuze voor alle muziekgenres.

Hoogwaardige Technologie en Ontwerp:
De fasciaplaat van de Gold Leaf Air Motion Tweeter is vervaardigd uit een enkel stuk aerospace-grade aluminium, afgewerkt in een aantrekkelijke Tungsten Titanium Grey tint en voorzien van een roségoud-geplateerd dispersierooster dat fungeert als een S-Stop filter. Deze tweeter zorgt voor een zoet, gedetailleerd en open geluid.

Geavanceerde Componenten:
De SE-modellen bevatten nieuwe dubbel cryogene polypropyleen tin flash koperen condensatoren die voortkomen uit voortdurende verbeteringen door te luisteren en te meten. Dit zorgt ervoor dat de AMT tweeters onder de best mogelijke omstandigheden functioneren, waardoor een soepele en natuurlijke muzikale reproductie ontstaat.

Pure Piston Bass Drive Units:
De Audiovector Pure piston dual magnet bass drive units kunnen functioneren als een perfecte zuiger over meerdere octaven van de frequentieband, wat resulteert in een warm, precies en gedetailleerd, maar tegelijkertijd dynamisch en muzikaal geluid.

Stijlvolle Integratie:
De QR 5 SE is ontworpen om naadloos in elk huiselijk omgeving te passen, ongeacht de stijl. Het is een prachtige en elegante luidspreker met een slanke voetafdruk en uitzonderlijke prestaties. De perfect gedetailleerde en zoete hoge tonen beloven eindeloze uren van muzikaal genot zonder vermoeidheid, terwijl de krachtige en dynamische bas elke opname opwindend en realistisch laat klinken.

Uitbreidbare Home Cinema Oplossing:
Met de toevoeging van de krachtige QR Sub SE, de gedetailleerde QR C SE en de gemakkelijk te plaatsen QR Wall SE biedt Audiovector een sterke en krachtige oplossing voor thuisbioscoopopstellingen.

De QR 5 SE Special Edition is het resultaat van continue innovatie met als doel de luisteraar dichter bij de ziel van de oorspronkelijke muziek te brengen. Vanaf de allereerste noot zul je de verbeteringen merken: schonere hoge tonen, verbeterde details, betere warmteafvoer, dynamischere en gedetailleerdere interne bedrading, en een verbeterde basreflex voor meer precisie. De QR 5 SE belooft een geavanceerde geluidservaring die echt het gevoel geeft de muziek te beleven.

Technische specificaties

Extra informatie

Merk

Audiovector

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Frequentiebereik

24-102 kHz

Gevoeligheid

91 dB/W/m

Impedantie

4 Ohm

Vermogen

300 W

Cutover frequenties

400/3000 Hz

Woofers

2 x 6” Pure Piston Technology

Driver

6” Pure Piston Mid

Tweeter

Gold Leaf AMT 2 met S-stop

Type

3-wegs

Afmetingen (h x b x d) (cm)

105,7 x 21 x 27

Kleur

Zwart

Links en downloads

Vloerstaande luidspreker

Audiovector QR 5 SE | Black Piano

2.125,00

per stuk
Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
Audiovector QR 5 SE | Black Piano?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door