Computerspeakers van Bose

Bose Companion 50 Black

429,95

Bestel veilig en snel met iDeal of BanContact

Uitverkocht

Wil je een bericht ontvangen wanneer dit product (weer) leverbaar is?

Uitverkocht

Wil je een bericht ontvangen wanneer dit product (weer) leverbaar is?

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

450+ klanten beoordelen ons met een 9.3 op 5-sterrenspecialist

Productafbeelding in een situatie
Bose Companion 50 Black
Computerspeakers van Bose
Advies of meer informatie nodig?

Maak een afspraak in onze showroom:

Beschrijving

Als je de meest meeslepende audio-ervaring van Bose voor je computer zoekt, zijn dit de luidsprekers voor jou. Het Companion 50 system plaatst je in een dramatische akoestiek die je normaal alleen uit een systeem met 5 luidsprekers zou verwachten. Toch komt al dat geluid uit slechts twee elegante desktopluidsprekers en een verborgen Acoustimass-module.

Je gebruikt je computer steeds vaker voor allerlei soorten entertainment. Muziek, films, tv-programma’s en Games. Maar als je nog steeds je laptop-luidsprekers of de luidsprekers van je desktop gebruikt, hoor je maar een fractie van wat er echt te horen is. Het Companion 50 system is een welkome verandering. Onze TrueSpace technologie produceert breed, ruimtelijk geluid dat de dramatiek van muziek, films en games pas echt naar voren brengt.

Dit is het soort ruimtelijke geluid dat je uit een systeem met 5 luidsprekers zou verwachten, dat ideaal is voor de woonkamer maar niet echt praktisch voor de computer. De twee compacte, elegante desktopluidsprekers staan op statieven. Dit zorgt voor optimale prestaties en meer werkruimte op het bureau.

Voor de aansluiting heb je slechts ŽŽéén kabel nodig, die je aansluit op het computer-luidsprekersysteem en je pc of laptop. Hiervoor is geen speciale software- of hardware-upgrade nodig. Met de handige alles-in-é鎎n control pod heb je de volumeregeling, mute functie, hoofdtelefoon-aansluiting en aux-ingang altijd binnen handbereik. Dankzij de energiebesparende modus schakelt het systeem naar de slaapstand als je gedurende 30 minuten niets hebt gedaan. Het wordt weer ingeschakeld zodra er een audiosignaal wordt ontvangen of wanneer de control pod wordt gebruikt.

Afmetingen luidsprekers: 21,9cm H x 13,9cm B x 9,1cm D
Gewicht: 1,4kg

Afmetingen subwoofer: 21,8cm H x 17,3cm B x 34,8cm D
Gewicht: 4,6kg

Technische specificaties

Extra informatie

Merk

Bose

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
Bose Companion 50 Black?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door