Menu

Computerspeakers van Bose

Bose Companion 50 Black

429,95

Prijs per stuk

Wil je een bericht ontvangen wanneer dit product (weer) leverbaar is?

Wil je een bericht ontvangen wanneer dit product (weer) leverbaar is?

Computerspeakers van Bose

Bose Companion 50 Black

429,95

Prijs per stuk

Wil je een bericht ontvangen wanneer dit product (weer) leverbaar is?

Als je de meest meeslepende audio-ervaring van Bose voor je computer zoekt, zijn dit de luidsprekers voor jou. Het Companion 50 system plaatst je in een dramatische akoestiek die je normaal alleen uit een systeem met 5 luidsprekers zou verwachten. Toch komt al dat geluid uit slechts twee elegante desktopluidsprekers en een verborgen Acoustimass-module.

Je gebruikt je computer steeds vaker voor allerlei soorten entertainment. Muziek, films, tv-programma’s en Games. Maar als je nog steeds je laptop-luidsprekers of de luidsprekers van je desktop gebruikt, hoor je maar een fractie van wat er echt te horen is. Het Companion 50 system is een welkome verandering. Onze TrueSpace technologie produceert breed, ruimtelijk geluid dat de dramatiek van muziek, films en games pas echt naar voren brengt.

Dit is het soort ruimtelijke geluid dat je uit een systeem met 5 luidsprekers zou verwachten, dat ideaal is voor de woonkamer maar niet echt praktisch voor de computer. De twee compacte, elegante desktopluidsprekers staan op statieven. Dit zorgt voor optimale prestaties en meer werkruimte op het bureau.

Voor de aansluiting heb je slechts ŽŽéén kabel nodig, die je aansluit op het computer-luidsprekersysteem en je pc of laptop. Hiervoor is geen speciale software- of hardware-upgrade nodig. Met de handige alles-in-é鎎n control pod heb je de volumeregeling, mute functie, hoofdtelefoon-aansluiting en aux-ingang altijd binnen handbereik. Dankzij de energiebesparende modus schakelt het systeem naar de slaapstand als je gedurende 30 minuten niets hebt gedaan. Het wordt weer ingeschakeld zodra er een audiosignaal wordt ontvangen of wanneer de control pod wordt gebruikt.

Afmetingen luidsprekers: 21,9cm H x 13,9cm B x 9,1cm D
Gewicht: 1,4kg

Afmetingen subwoofer: 21,8cm H x 17,3cm B x 34,8cm D
Gewicht: 4,6kg

Specificaties

Extra informatie

Merk

Bose

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Adres

Bartels Hifi – Tv – Domotica BV

Showroom & Adviescentrum

Besterdring 87-91
5014 HH Tilburg

Contactgegevens

Tel: 013-5431489
Email: [email protected]
KVK: 72043075

Plan je route