Center luidspreker

Bowers & Wilkins HTM71 S3 Signature | Datuk Gloss

2.500,00

Bestel veilig en snel met iDeal, PayPal, Creditcard of BanContact

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

600+ klanten beoordelen ons met een 8.8 op 5-sterrenspecialist

Bowers & Wilkins

HTM71 S3 Signature
Center luidspreker

Er zijn geen producten gevonden voor deze zoekopdracht.

Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

De HTM71 S3 Signature is ontworpen voor kristalhelder geluid van studiokwaliteit bij u thuis. Hij is voorzien van verbeterde motorsystemen voor het midden en laag, verbeterde condensatoren, vernieuwde luidsprekeraansluitingen en meer open gaas voor de tweetergrille, dat oorspronkelijk is ontwikkeld voor onze 800 Serie Signature luidsprekers.

De Bowers & Wilkins 700 Serie wordt gekenmerkt door elegantie en prestaties.

Ieder model in het uitgebreide 700 S3 assortiment is geïnspireerd door de opnamestudio en uitgerust met de toonaangevende technologieën die in eerste instantie werden ontwikkeld voor Bowers & Wilkins’ 800 Diamond serie.

Maak je opstelling compleet

Bowers & Wilkins’ flagship center luidspreker; de HTM71 S3, is voorzien van een Carbon Dome-driver in een Tweeter-on-Top-behuizing en is daarmee uitstekend te combineren met de 705 S3, 703 S3 en 702 S3. Dit zorgt voor een uitstekende integratie en een nog meeslependere luisterervaring van onze premium surroundsoundsystemen op basis van de 700-Serie. De HTM71 S3 is ook uitgerust met een geheel nieuwe Continuum Cone FST™ midrange-driver van 130 mm, inclusief onze Biomimetic Suspension, hetgeen vooral belangrijk is voor de verstaanbaarheid van dialogen.

Iconische tweeter

De 700-Serie is uitgerust met de nieuwste generatie iconische Solid Body Tweeter-on-Top-behuizing. De nieuwe, meer langwerpige vorm bevat een langer buisbelastingssysteem om een nog vrijer en opener geluid met hoge frequenties te produceren.

De zorgvuldig ontkoppelde behuizing is gefreesd uit één massief blok aluminium om beter bestand te zijn tegen resonantie.

Luid en duidelijk

Iedere driewegs-luidspreker van de nieuwe 700-Serie heeft een speciale midrange-conus, uitgerust met vier belangrijke Bowers & Wilkins-technologieën: de Continuum conus, FST™, Biomimetic Suspension en ontkoppelde midrange. De laatste zorgt voor minimale verstoring door de basdrivers.

Gebogen klankkast

De nieuwe 700-Serie is voor het eerst voorzien van een gebogen klankkast. Hierdoor is er voldoende ruimte voor de individuele capsuleachtige behuizingen met daarin de midrange- en basdrivers.

In combinatie met de gebogen vorm zorgt deze nieuwe aanpak, geïnspireerd op de 800-Serie Diamond, voor minder hoorbare impact van de behuizing en een zuiverder, opener en meeslepender geluid.

Technische specificaties

Extra informatie

Merk

Bowers & Wilkins

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Vermogen

200W

Frequentiebereik

45Hz – 33kHz

Impedantie

8 Ohm

Tweeters

1x ø25mm (1in) ontkoppelde Carbon Dome voor hoge frequenties

Woofers

1x ø100mm (4in) Continuum Conus FST midrange, 2x ø165mm (6.5in) Aerofoil Profile-basconus

Kleur

Bruin

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
Bowers & Wilkins HTM71 S3 Signature | Datuk Gloss?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door