Home Cinema Subwoofer

Dali SUB K-14 F | Black

1.499,00

Bestel veilig en snel met iDeal, PayPal, Creditcard of BanContact

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

450+ klanten beoordelen ons met een 9.3 op 5-sterrenspecialist

Homepage banner (3)

Dali

SUB K-14 F
Home Cinema Subwoofer

Er zijn geen producten gevonden voor deze zoekopdracht.

Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

De behuizing van de SUB K-14 F is gemaakt van MDF en heeft een baspoort aan de onderkant. Hierdoor is deze subwoofer gemakkelijk te plaatsen en biedt hij een betere akoestische koppeling naar de kamer. Bovendien wordt de afstemfrequentie hierdoor een stuk lager dan anders mogelijk was geweest in een subwoofer van dit formaat. De vier voetjes zorgen ervoor dat de naar beneden gerichte baspoort precies goed boven de vloer hangt, zodat hij optimaal klinkt.

Je kunt de SUB K-14 F aansluiten op de pre-out of lijnuitgang van je versterker/receiver. En natuurlijk kun je het volume, de scheidingsfrequentie en fase zo instellen dat de subwoofer perfect klinkt op je installatie en in je kamer.

De SUB K-14 F is voorzien van een nieuwe 14” low-loss long-stroke-basspeaker met een membraan van 100% aluminium. Dit materiaal is erg licht en stijf, zodat de membraan zelfs de zwakste signaalimpulsen kan volgen, zonder vervorming. En dat hoor je! Je krijgt een extreem nauwkeurig en dynamisch basgeluid dat je films en muziek perfect aanvult.

Het magneetsysteem is erg solide en goed geventileerd zodat warmteontwikkeling en vervorming geen probleem zijn. In lijn met het ‘low-loss’-principe van DALI is de membraan zo opgehangen dat hij vrij en ongehinderd kan trillen, zodat het geluid altijd optimaal is bij elk volume.

De versterker van de SUB K-14 F is een klasse D-constructie met een maximaal vermogen van 500 watt, meer dan genoeg voor een explosieve bas in de meeste situaties. En als bonus krijg je een limiterfunctie die het signaal onopvallend in de gaten houdt en ervoor zorgt dat piekbelastingen subtiel worden gedempt. Dit voorkomt vervorming en zorgt ervoor dat de subwoofer niet kapot gaat.

De klasse D-versterker van de SUB K-14 F zet 70% van de elektrische energie om in geluid. Hierdoor is het energieverbruik veel lager en blijft ook de warmteontwikkeling zo gering dat er geen grote koelprofielen op de achterkant meer nodig zijn, zoals bij veel andere subwoofers wel het geval is.

 • Uitgangsvermogen : 500 watt (maximaal) / 450 watt (continu) RMS
 • Woofer : 14” long-stroke met aluminium membraan
 • Frequentiebereik (-3dB) : 29-160 Hz
 • Automatisch aan/standby : Ja
 • Bass EQ : Nei
 • Crossover frequentie : 40-120 Hz
 • Fase regeling : 0/180 graden
 • Ingangen : Lijningang (LFE), stereo (low-pass)
 • Niveauregeling : Ja
 • Kleur : Zwart essenhout, matwit
 • Afmetingen : 43,0 x 39,5 x 42,5 cm (BxHxD)
 • Gewicht : 26,4 kg

Technische specificaties

Artikelnummer / SKU / EAN

5703120107776

Extra informatie

Merk

Dali

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Home Cinema Subwoofer

Dali SUB K-14 F | Black

1.499,00

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
Dali SUB K-14 F | Black?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Website nieuwsbrief header
Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door