Menu

Dali SUB K-14 F White

Dali SUB K-14 F White

1.499,00
Categorieën: ,

Vertrouwd online winkelen

iDeal     Bancontact     paypal     visa     mastercard
postNL     dhl     ups

De behuizing van de SUB K-14 F is gemaakt van MDF en heeft een baspoort aan de onderkant. Hierdoor is deze subwoofer gemakkelijk te plaatsen en biedt hij een betere akoestische koppeling naar de kamer. Bovendien wordt de afstemfrequentie hierdoor een stuk lager dan anders mogelijk was geweest in een subwoofer van dit formaat. De vier voetjes zorgen ervoor dat de naar beneden gerichte baspoort precies goed boven de vloer hangt, zodat hij optimaal klinkt.

Je kunt de SUB K-14 F aansluiten op de pre-out of lijnuitgang van je versterker/receiver. En natuurlijk kun je het volume, de scheidingsfrequentie en fase zo instellen dat de subwoofer perfect klinkt op je installatie en in je kamer.

De SUB K-14 F is voorzien van een nieuwe 14” low-loss long-stroke-basspeaker met een membraan van 100% aluminium. Dit materiaal is erg licht en stijf, zodat de membraan zelfs de zwakste signaalimpulsen kan volgen, zonder vervorming. En dat hoor je! Je krijgt een extreem nauwkeurig en dynamisch basgeluid dat je films en muziek perfect aanvult.

Het magneetsysteem is erg solide en goed geventileerd zodat warmteontwikkeling en vervorming geen probleem zijn. In lijn met het ‘low-loss’-principe van DALI is de membraan zo opgehangen dat hij vrij en ongehinderd kan trillen, zodat het geluid altijd optimaal is bij elk volume.

De versterker van de SUB K-14 F is een klasse D-constructie met een maximaal vermogen van 500 watt, meer dan genoeg voor een explosieve bas in de meeste situaties. En als bonus krijg je een limiterfunctie die het signaal onopvallend in de gaten houdt en ervoor zorgt dat piekbelastingen subtiel worden gedempt. Dit voorkomt vervorming en zorgt ervoor dat de subwoofer niet kapot gaat.

De klasse D-versterker van de SUB K-14 F zet 70% van de elektrische energie om in geluid. Hierdoor is het energieverbruik veel lager en blijft ook de warmteontwikkeling zo gering dat er geen grote koelprofielen op de achterkant meer nodig zijn, zoals bij veel andere subwoofers wel het geval is.

 • Uitgangsvermogen : 500 watt (maximaal) / 450 watt (continu) RMS
 • Woofer : 14” long-stroke met aluminium membraan
 • Frequentiebereik (-3dB) : 29-160 Hz
 • Automatisch aan/standby : Ja
 • Bass EQ : Nei
 • Crossover frequentie : 40-120 Hz
 • Fase regeling : 0/180 graden
 • Ingangen : Lijningang (LFE), stereo (low-pass)
 • Niveauregeling : Ja
 • Kleur : Zwart essenhout, matwit
 • Afmetingen : 43,0 x 39,5 x 42,5 cm (BxHxD)
 • Gewicht : 26,4 kg

Extra informatie

Merk

Dali

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

EAN code:

5703120107769


Onze Service

 

Gratis specialistisch advies 

Kunnen wij u verder helpen bij het maken van de juiste keuze of heeft u nog vragen? Bel naar 013-5431489, mail naar [email protected] of kom langs in onze showroom. Eén van onze specialisten helpt u graag verder.

Veilig bestellen

U kunt dit artikel snel, eenvoudig en veilig online bestellen en betalen. Als u liever een keer komt kijken in onze showroom, bent u uiteraard ook van harte welkom.

Bij ons maakt u kennis met alle topmerken

Zowel online als in onze showroom in Tilburg hebben wij talloze producten van topmerken als Bowers & Wilkins, Loewe, Bose en nog veel meer.

Gratis thuisbezorgd vanaf €50

Is uw bestelling meer dan €50 euro? Dan wordt deze gratis naar u verzonden.

Eigen technische dienst

Heeft u onverhoopt een probleem met het door u aangeschafte product of komt u er niet helemaal uit met de installatie? Onze eigen technische dienst helpt u graag.