Menu

Denon PMA-900HNE Versterker | Zwart

Denon PMA-900HNE Versterker | Zwart

675,00

Prijs per stuk

Denon PMA-900HNE Versterker | Zwart

Denon PMA-900HNE Versterker | Zwart

675,00

Prijs per stuk
Denon PMA-900HNE Versterker | Zwart

Denon PMA-900HNE Versterker | Zwart

Geïntegreerde versterker voorzien van diverse technologische hoogstandjes, zoals HEOS Built-in voor muziekstreamingsdiensten. De PMA-900HNE is meer dan alleen een simpele versterker, het is de gedachtegang achter het merk. De motie om meer te bieden dan andere en om samen vooruit te komen. Geniet van ongeëvenaarde technieken en toepassingen welke leiden tot optimaal geluid. Laat je signalen nog zuiverder doorgestuurd worden en nog beter ontvangen. Zorg dat niks over wordt gelaten aan geluk of toeval, creëer je eigen wereld van muziek en technologie. Maak van ieder moment een feestje met de PMA-900HNE van Denon.

Vooruitstrevend

Voorzien van een prachtige moderne behuizing laat de PMA-900HNE in iedere omgeving perfect opgaan. Een echte eye-catcher, maar geen te aanwezig model. Precies wat iedere huiskamer nodig heeft. Creëer een rustgevende omgeving zonder dat het kaal is. Laat een stevig en strak ontwerp de loze  ruimte opvullen waar je al die tijd naar zit te staren. Meer dan een simpele versterker, maar een echte kanjer. Geniet en laat de design je helemaal in zich opnemen en plaats hem in de ruimte naar jouw keuze.

Prachtig van buiten, krachtig van binnen

Om tot zijn ware aard te laten komen is de geïntegreerde versterker van Denon uitgerust met eigentijdse en hoogstaande technieken. Met een ouput van 8 Ohm en 50W + 50W, Advanced HC Single Push-Pull Circuit, Signaal-ruisverhouding van 86 dB / 71 dB wordt ervoor gezorgd dat signalen zo goed mogelijk worden ontvangen en zo zuiver mogelijk worden doorgestuurd. Hiermee wordt het optimale resultaat verstuurd en wordt het geluid verkregen zoals de producer het in de studio heeft opgenomen.

Geniet zonder zorgen

Dankzij de gebruiksvriendelijke en kwalitatieve functies van de PMA-900HNE worden geluidssignalen ondersteunt. Hierdoor worden digitale signalen met onderdrukte jitter met uiterste precisie opgepakt. Hierdoor worden signalen nog zuiverder weergegeven en blijft de kwaliteit behouden. Dit resulteert in beter weergegeven signalen naar de speakers.
Bedien de versterker eenvoudig met de gebruiksvriendelijke regelaar. Hiermee kan je met één draai aan de knop zelf de balans en tonen behouden om de beleving van analoge bediening te optimaliseren. Dankzij het unieke mechanisme krijg je een soepele, lineaire bediening, zo worden alle tooncontrole omzeilt en wordt een zo puur mogelijk geluid weergegeven.

Eigenschappen van de Denon PMA-900HNE

  • Merk: Denon
  • Model: PMA-900HNE
  • Bluetooth: Ja
  • Spotify Connect: Ja
  • Afmetingen: 434 X 376 x 131 mm (B x D x H)
  • Gewicht: 8,3 kg
  • Kleur: Zwart

Ook verkrijgbaar in:

Specificaties

Extra informatie

Merk

Denon

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Model

PMA-900HNE

EAN

0747192136703

Vermogen

50W + 50W, 85W + 85W

Ingangen

RC-1245, 3x Optisch, 1x Coax, 1x USB-A, 1x Phono MM + MC

Uitgangen

1x Sub, 1x Vergulde cinch, 1x Luidspreker A + B, 1x Hoofdtelefoon

Adres

Bartels Hifi – Tv – Domotica BV

Showroom & Adviescentrum

Besterdring 87-91
5014 HH Tilburg

Contactgegevens

Tel: 013-5431489
Email: [email protected]
KVK: 72043075

Plan je route