Boekenplank luidspreker

KEF LS50 Meta | Titanium Grey

649,50

per stuk

Bestel veilig en snel met iDeal of BanContact

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

450+ klanten beoordelen ons met een 9.3 op 5-sterrenspecialist

Homepage banner (3)

KEF

LS50 Meta
Boekenplank luidspreker

Er zijn geen producten gevonden voor deze zoekopdracht.

Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

LS50 Meta: De eerste speakers ter wereld met Metamaterial

Grootse luidsprekers verdwijnen. Er is alleen muziek. LS50 Meta is zo’n luidspreker. Het ongelooflijk meeslepende geluid betekent dat u zichzelf in uw eigen muziek verliest. Elke nuance koesteren als laag op laag aan instrumenten u tegemoet treedt, met overal in de ruimte een uitzonderlijke akoestische precisie.

WHAT HI-FI? AWARDS 2022 – PRODUCT VAN HET JAAR

“KEF heeft een uitstekende luidspreker genomen en hem nóg beter gemaakt met zijn innovatieve metamateriaal-technologie. De LS50 Meta zijn nu de klasseleider op dit gebied.” – oktober 2022, What Hi-Fi?

Doorontwikkeling van een legendarisch LS50-erfgoed

Grootse luidsprekers verdwijnen naar de achtergrond en laten alle ruimte voor de muziek. LS50 is zo’n luidspreker. Verbeteringen aan de legendarische LS50 zijn onder ander optimalisatie van het driversysteem en een verplaatste flexibele poort voor de beste akoestische prestatie en een ongelooflijk meeslepend geluid.

Metamaterial Absorption Technology

Een werkelijk revolutionair gereedschap in KEF’s akoestische arsenaal is Metamaterial Absorption Technology (MAT™). MAT is een hoog-complexe doolhofachtige structuur die 99% van het geluid aan de achterzijde van de driver absorbeert. Het wegnemen van ongewenste vervormingen leidt tot een puurder en natuurlijker geluid.

Elke spot een sweet spot 12de generatie Uni-Q metMAT™

Voor de ontwikkeling van de 12de generatie Uni-Q heeft KEF gebruikgemaakt van geavanceerde simulatie- en analysegereedschappen. Deze nieuwe driver-array geeft minder kleuring, minder vervorming en een geluid dat transparanter en levendiger is dan voorheen mogelijk werd geacht. En dit alles evenwichtig over de ruimte verspreidt.

Gewelfd voor groots presteren

LS50 Meta’s diffractie-arme, gecurvde baffle is nauwkeurig rondom de Uni-Q-driver-array gevormd. Zijn gladde gewelfde oppervlak helpt bij een evenwichtige geluidsoverdracht over de gehele baffle, zonder interferentie van scherpe randen die diffractie veroorzaken. Het resultaat is een helderder en preciezer geluid.

Stevige behuizing

LS50 Meta’s baffle is middels spuitgieten vervaardigd uit een Dough Moulding Compound (DMC), terwijl binnenin de behuizing aangebrachte dwarsverbanden en Constrained Layer Damping (CLD) de inwendige trillingen dempen. Het gevolg van zo’n smetteloos oog voor detail is de laagste kleuring van welke luidspreker dan ook in zijn klasse.

Flexibele poort

Door gebruik te maken van Computational Fluid Dynamics (CFD) zijn de poort-flare en het stromingsprofiel van LS50 Meta’s gepatenteerde offset poort berekend om zo het moment waarop turbulentie optreedt te verleggen. Hierbij voorkomen de flexibele wanden het optreden van resonantie en daarmee het kleuren van het middenbereik. Dit leidt tot een verbeterde helderheid, met een uitzonderlijke diepte en detail.

Oog voor elk detail

Elk aspect van LS50 Meta is overwogen voor een betere akoestiek en een beter ontwerp. De diffractie-arme, gecurvde baffle is subtiel gespiegeld door het lichtgewelfde achterpaneel, waarin zowel de poortuitrede als de terminals elegant verzonken zijn en daarmee optisch zachter ogen.

Ontworpen om te presteren

LS50 Meta mag er sensationeel uitzien, als hoogwaardige luidspreker volgt elk aspect van zijn ontwerp de weg van vorm volgt functie. Van de nauwkeurig vormgegeven, gecurvde baffle tot aan de solide verstijfde behuizing. Elke millimeter van LS50 Meta is ontworpen om te presteren.

Perfecte afwerking

LS50 Meta is veel meer dan alleen een gebruikersluidspreker. Het is een beeldhouwwerk dat uw leven kleur geeft. Daarom bieden we de keuze uit vier afwerkingen: carbonzwart, titaniumgrijs, mineraalwit en koninklijk blauw speciale editie.

KEF LS50 Collection: KEF LS50 Meta – Samenvatting

LS50 Meta is een zeer precieze, emotie-oproepende luidspreker die is gebouwd op revolutionaire akoestische technologie. Ontworpen rondom de 12de generatie Uni-Q driver met Metamaterial Absorption Technology is deze solide compacte luidspreker in staat om elke plek in de ruimte van gedetailleerd geluid te voorzien.

Prijs per stuk, alleen verkocht per paar

Kom langs in onze showroom

Technische specificaties

Artikelnummer / SKU / EAN

0637203217821

Extra informatie

Merk

KEF

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Ontwerp

Twee-weg basreflexsysteem

Drive units

Uni-Q Driver Array:
HF: 25 mm vented aluminium dome met Metamaterial Absorption Technology
MF/LF: 130 mm aluminium conus

Frequentiebereik

47 Hz – 45 kHz

Cross-over

2.1 kHz

Aanbevolen versterkervermogen

40-100 W

Nominale impedantie

8 Ω (min. 3,5 Ω)

Gevoeligheid

85 dB

Impedantie

8 Ohm

Gewicht

7,8 kg

Afmetingen

302 x 200 x 280.5 mm (11,9 x 7,9 x 11,0 in.)

Kleur

Grijs

Boekenplank luidspreker

KEF LS50 Meta | Titanium Grey

649,50

per stuk
Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
KEF LS50 Meta | Titanium Grey?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Website nieuwsbrief header
Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door