Boekenplank luidspreker

KEF Q350 | Zwart

299,00

per stuk

Bestel veilig en snel met iDeal of BanContact

Kleur: Zwart
Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

450+ klanten beoordelen ons met een 9.3 op 5-sterrenspecialist

KEF

Q350
Boekenplank luidspreker

Er zijn geen producten gevonden voor deze zoekopdracht.

Eigenschappen

Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

De KEF Q350 is een compacte boekenplankluidspreker die een indrukwekkende geluidskwaliteit biedt in een klein formaat. Met geavanceerde technologieën en een elegant design is de Q350 een uitstekende keuze voor muziekliefhebbers en audiofielen die hoogwaardig geluid willen in een kleine ruimte.

De Q350 maakt gebruik van de bekende Uni-Q-driver van KEF, waarbij de tweeter zich in het akoestische hart van de midrange driver bevindt. Hierdoor wordt het geluid gelijktijdig en gelijkmatig verspreid, waardoor een brede en nauwkeurige geluidsverspreiding ontstaat. Dit resulteert in een gebalanceerde en gedetailleerde geluidsweergave, waarbij je elk instrument en elke vocale nuance duidelijk kunt horen.

Ondanks zijn compacte formaat biedt de Q350 een verrassend vol geluid met een diepe en strakke basrespons. Dit maakt de luidspreker geschikt voor zowel muziekweergave als home cinema-toepassingen. Plaats hem op een boekenplank, op een standaard of gebruik hem als onderdeel van een surround sound-systeem voor een meeslepende filmervaring.

Het moderne design van de Q350 past goed in elke woonomgeving. Met hoogwaardige materialen en een verfijnde afwerking is deze luidspreker niet alleen een lust voor het oor, maar ook voor het oog.

Met de KEF Q350 haal je een hoogwaardige boekenplankluidspreker in huis die je verwachtingen zal overtreffen. Geniet van een indrukwekkende geluidservaring in een compact en elegant ontwerp. Of je nu een muziekliefhebber bent of van films en games houdt, de KEF Q350 biedt een verbluffende geluidskwaliteit die je zal betoveren en je audio-ervaring naar een hoger niveau zal tillen.

Als de ruimte beperkt is, beperkt de Q350 je muzikaal genot niet, een Uni-Q driver en een slim poortontwerp biedt het een ongelimiteerde weergave.

Met KEF’s kenmerkende Uni-Q driverarray en een Computational Fluid Dynamics (CFD) -poort, leveren de Q350’s een gedetailleerde, natuurlijk weergave met een grote helderheid en een strakke bas.

Magnetische grilles zijn optioneel verkrijgbaar.
img-clp-qseries-stn03-leftclts
“Zit overal” Uni-Q geluid
Met de Uni-Q driver-array-techniek is de tweeter in het midden van de middentonen en basconus geplaatst, en brengt het akoestische ideaal van èèn enkele puntbron dichterbij dan ooit tevoren. Het resultaat, versterkt door KEF’s ‘tangerine’ waveguide over de tweeter, is nauwkeuriger, en “geeft” een driedimensionaal geluid dat gelijkmatig door de kamer wordt verspreid.
img-clp-qseries-stn03-rightclts
Tweaking the tweeter
Door middel van de “damped tweeter loading tube” wordt bewerkstelligd dat het geluid dat door de achterkant van de tweeter wordt geproduceerd tot een maximum wordt geëlimineerd. Het resultaat is dat de prestaties van de “lagere” hoge tonen drastisch worden verbeterd; een lage vervorming op de crossovers zorgt immers voor een ‘schonere” bas.
img-clp-qseries-stn04-leftclts
Over drums en bas gesproken
De Q-Serie speelt met gemak alle nuances van de basinstrumenten. Met een grotere “rolrand” en nieuwe ophanging, produceren de KEF-drivers op hoge volumes een helderdere en strakke basweergave. Een nieuwe conusstructuur verbetert de helderheid van de middentonen en een verbeterde Auxiliary Bass Radiator (ABR) met een nieuwe surround- en achtervering verbetert de baskwaliteit.
Nieuw Systeemdesign
Door de Uni-Q driver in zijn eigen, afgesloten behuizing te plaatsen wordt de belasting vermindert op de conus en worden de helderheid en details vergroot, terwijl het ook een schonere bas oplevert. De helderheid van de middentonen wordt ook verbeterd door de aanpassingen aan de driver. Dit betekent tevens dat de DC-blokkerende condensator uit het cross-over filter wordt geëlimineerd, wat een natuurlijkere overgang tussen de drivers mogelijk maakt.

Technische specificaties

Artikelnummer / SKU / EAN

0637203215728

Extra informatie

Merk

KEF

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Ontwerp

Twee-weg bas reflex

Drive units

165mm (6.5in.) aluminium Uni-Q
25mm (1in.) geventileerde aluminium dome HF
165mm (6.5in.) aluminium LF
165mm (6.5in.) aluminium ABR

Frequentiebereik

63Hz-28kHz (±3dB)

Aanbevolen versterkervermogen

15-120W

Gevoeligheid

87dB (2.83V/1m)

Impedantie

8 Ohm

Gewicht

7.6kg (16.8lbs)

Afmetingen

358 x 210 x 306 mm
362 x 210 x 306 mm (incl. rubber voeten)

Kleur

Zwart

Boekenplank luidspreker

KEF Q350 | Zwart

299,00

per stuk
Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
KEF Q350 | Zwart?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door