Vloerstaande luidspreker

KEF Q750 | Zwart

699,00

per stuk

Bestel veilig en snel met iDeal of BanContact

Kleur: Zwart
Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

450+ klanten beoordelen ons met een 9.3 op 5-sterrenspecialist

KEF

Q750
Vloerstaande luidspreker

Er zijn geen producten gevonden voor deze zoekopdracht.

Eigenschappen

Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

De KEF Q750 is een hoogwaardige vloerstaande luidspreker die een meeslepende en gedetailleerde audioweergave biedt. Met geavanceerde technologieën en een elegant design is de Q750 een ideale keuze voor audiofielen en muziekliefhebbers die streven naar een indrukwekkende geluidservaring.

De Q750 maakt gebruik van KEF’s beroemde Uni-Q-driver, waarbij de tweeter zich in het akoestische hart van de midrange driver bevindt. Hierdoor worden geluidsgolven gelijktijdig en coherent verspreid, waardoor een breed en nauwkeurig geluidsbeeld ontstaat. Je ervaart heldere en gedetailleerde hoge tonen, evenals een precieze weergave van midden- en lage frequenties. Dit zorgt voor een meeslepende en gebalanceerde luisterervaring, waarbij je elk detail van je muziek kunt waarderen.

Het slanke en moderne design van de Q750 past naadloos in elke woonomgeving. Met hoogwaardige materialen en een verfijnde afwerking voegt deze luidspreker een vleugje klasse toe aan je interieur. Plaats hem in je woonkamer, thuisbioscoop of luisterruimte en geniet van een esthetisch aantrekkelijke toevoeging aan je setup.

De Q750 is ontworpen voor flexibiliteit en veelzijdigheid. Met bi-wiring/bi-amping mogelijkheden kun je de luidspreker aansturen met aparte versterkers voor de hoge en lage frequenties. Hierdoor kun je de geluidsprestaties naar wens aanpassen en afstemmen op je luisteromgeving.

Met de KEF Q750 haal je een hoogwaardige luidspreker in huis die je muziek tot leven brengt en je laat genieten van een meeslepende geluidservaring. Of je nu van muziek, films of games houdt, de Q750 levert een uitmuntende audioprestatie die je verwachtingen overtreft en je onderdompelt in een wereld van muzikale emoties.

Met een Uni-Q voor midden/hoog aangevuld met een basdriver en twee ABR’s, is de Q750 gebouwd om een volledige muzikale beleving te bieden.

Door de KEF-signature Uni-Q driver te combineren met een 165 mm (6.5 inch) aluminium basunit en twee bijpassende ABR’s, levert de Q750 een verbluffende weergave kwailteit.

Magnetische grilles zijn optioneel verkrijgbaar.
img-clp-qseries-stn03-leftclts
“Zit overal” Uni-Q geluid
Met de Uni-Q driver-array-techniek is de tweeter in het midden van de middentonen en basconus geplaatst, en brengt het akoestische ideaal van èèn enkele puntbron dichterbij dan ooit tevoren. Het resultaat, versterkt door KEF’s ‘tangerine’ waveguide over de tweeter, is nauwkeuriger, en “geeft” een driedimensionaal geluid dat gelijkmatig door de kamer wordt verspreid.
img-clp-qseries-stn03-rightclts
Tweaking the tweeter
Door middel van de “damped tweeter loading tube” wordt bewerkstelligd dat het geluid dat door de achterkant van de tweeter wordt geproduceerd tot een maximum wordt geëlimineerd. Het resultaat is dat de prestaties van de “lagere” hoge tonen drastisch worden verbeterd; een lage vervorming op de crossovers zorgt immers voor een ‘schonere” bas.
img-clp-qseries-stn04-leftclts
Over drums en bas gesproken
De Q-Serie speelt met gemak alle nuances van de basinstrumenten. Met een grotere “rolrand” en nieuwe ophanging, produceren de KEF-drivers op hoge volumes een helderdere en strakke basweergave. Een nieuwe conusstructuur verbetert de helderheid van de middentonen en een verbeterde Auxiliary Bass Radiator (ABR) met een nieuwe surround- en achtervering verbetert de baskwaliteit.
Nieuw Systeemdesign
Door de Uni-Q driver in zijn eigen, afgesloten behuizing te plaatsen wordt de belasting vermindert op de conus en worden de helderheid en details vergroot, terwijl het ook een schonere bas oplevert. De helderheid van de middentonen wordt ook verbeterd door de aanpassingen aan de driver. Dit betekent tevens dat de DC-blokkerende condensator uit het cross-over filter wordt geëlimineerd, wat een natuurlijkere overgang tussen de drivers mogelijk maakt.

Technische specificaties

Artikelnummer / SKU / EAN

0637203215766

Extra informatie

Merk

KEF

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Ontwerp

Twee-en-half-weg bas reflex

Drive units

165mm (6.5in.) aluminium Uni-Q
25mm (1in.) geventileerde aluminium dome HF
165mm (6.5in.) aluminium LF
2 x 165mm (6.5in.) aluminium ABR

Frequentiebereik

48Hz-28kHz (±3dB)

Aanbevolen versterkervermogen

15-150W

Gevoeligheid

88dB

Impedantie

8 Ohm

Gewicht

16.5kg (36.4lbs)

Afmetingen

923 x 210 x 306 mm
977 x 323 x 310 mm (incl. plint)

Kleur

Zwart

Vloerstaande luidspreker

KEF Q750 | Zwart

699,00

per stuk
Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
KEF Q750 | Zwart?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door