Vloerstaande luidspreker

KEF R11 Meta | Black Gloss

Oorspronkelijke prijs was: €3.250,00.Huidige prijs is: €2.600,00.

per stuk

Bestel veilig en snel met iDeal of BanContact

Kleur: Zwart
Product totaal
Opties totaal
Totaal
Product totaal
Opties totaal
Totaal
Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

600+ klanten beoordelen ons met een 8.8 op 5-sterrenspecialist

KEF

R11 Meta
Vloerstaande luidspreker
Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

R11 Meta: Prestatie hergedefinieerd.
Een icoon geboren uit The Reference.

Ontwikkeld voor KEF’s vlaggenschip The Reference, heeft een aantal van de nieuwste technologieën nu hun weg gevonden naar de nieuwe generatie van de R-serie. In stereo voor muziek of in een thuisbioscoopopstelling, de R-serie maakt uitzonderlijke akoestische prestaties toegankelijker. Dankzij de baanbrekende Metamaterial Absorption Technology onthult de R-serie sublieme details en een ongelooflijk inzicht: een uiterst plezierige ervaring.

Metamaterial Absorption Technology

Het hart van de R-serie wordt gevormd door de Metamaterial Absorption Technology (MAT™). MAT™ is een zeer complexe, labyrintische structuur die 99% van het ongewenste geluid aan de achterkant van de driver absorbeert. Dit elimineert de resulterende vervorming en zorgt voor zuiverder, natuurlijker geluid.

Uni-Q®

De 12e generatie Uni-Q®-driver-array met MAT™ zit in alle zeven modellen van de R-serie. Uni-Q®werkt als één enkele puntbron, waardoor het geluid gelijkmatiger door de kamer wordt verspreid. Het resultaat is de eliminatie van de beperkte ‘sweet spot’, zodat iedereen, ongeacht waar in de kamer, van hetzelfde natuurlijke, gedetailleerde geluid kan genieten.

Echte basdefinitie

De woofers van de R-serie hebben een tweedelige structuur met een platte, holle aluminium laag op een kartonnen membraan. Deze stijfheid, gecombineerd met de unieke geometrie van het membraan, creëert een zuigerachtige beweging voor druk en snelheid. Het magneetsysteem van de luidspreker creëert een breed en gelijkmatig magnetisch veld voor een indrukwekkende en krachtige bas.

Flexibele poort voor zuivere bas

We willen alleen de drivers horen, niet de resonantie of turbulentie die een basreflexpoort veroorzaakt. Poorten van de R-serie hebben innovatieve, flexibele wanden. Met behulp van Computational Fluid Dynamics worden de bolling en het profiel van elke poort berekend om turbulentie te voorkomen. De flexibele poortwanden voorkomen dat resonantie de midrange kleurt.

Prestatie-kritische demping

Een stevig platform is essentieel voor geweldig geluid. De R-serie profiteert van Constrained Layer Damping, een systeem dat gebruik maakt van interne verstevigingen die verbonden zijn door een ‘lossy’ interface. Dit materiaal zet ongewenste trillingen om in warmte, zodat de behuizing alleen het benodigde geluid produceert: het geluid van stilte.

De veelzijdige thuisbioscoop

Voor de beste filmervaring thuis biedt KEF zowel architecturale luidsprekers als modulaire HiFi-luidsprekers, waaronder de R-serie, die geen aangepaste installatie vereisen. Met drie vloerstaande luidsprekermodellen, één model boekenplankluidspreker en twee middenkanaalluidsprekers om uit te kiezen, plus de extra surround-luidspreker met Dolby Atmos, kunnen met de R-serie verschillende thuisbioscoopopstellingen eenvoudig worden geconfigureerd. Maak de set-up compleet met de toonaangevendesubwoofersvan KEF om de meest meeslepende bioscoopervaring, van het diepste gerommel tot het zachtste gefluister, op zijn krachtigst te ervaren.

Speciale microvezel voorpanelen

De R-serie is ontworpen om op zijn best te klinken met of zonder grilles. De speciale microvezel voorpanelen bestaan uit meerdere lagen materiaal en voelen aan als suède. Met 1801 nauwkeurig uitgesneden gaten voor elke driver is optimaal geluid gegarandeerd, zelfs wanneer de drivers door het voorpaneel worden afgedekt. De magnetische bevestigingen zorgen voor een veilige en nauwkeurige pasvorm, geheel in lijn met het strakke ontwerp van de R-serie.

KEF R Series: KEF R11 Meta – Samenvatting

De R11 Meta is de grootste vloerstaande luidspreker in de R-serie. Dankzij de combinatie van 12e generatie Uni-Q®-drivers met MAT™en vier 16,5 cm hybride aluminium woofers levert hij een verbluffende luisterervaring. Hiermee komen de fijne details van een opname naar voren, terwijl hij tegelijkertijd ruw vermogen en souplesse levert.

Prijs per stuk, alleen verkocht per paar

Kom langs in onze showroom

Technische specificaties

Artikelnummer / SKU / EAN

0637203049774

Extra informatie

Merk

KEF

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Ontwerp

Drieweg basreflex

Drive units

Uni-Q Driver Array:
HF: 25 mm (1 in.) vented aluminium dome with MAT
MF: 125 mm (5 in.) aluminium cone
Bass Unit:
LF: 4 x 165 mm (6.5 in.) hybrid aluminium cone

Frequentiebereik

30 Hz – 50 kHz

Cross-over

330 Hz, 2.5 kHz

Aanbevolen versterkervermogen

15 – 300W

Gevoeligheid

90 dB

Impedantie

4 Ohm

Gewicht

36.5 kg (80.5 lbs)

Afmetingen (met voet)

1296 x 311 x 384 mm (51.0 x 12.2 x 15.1 in.)

Kleur

Zwart

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
KEF R11 Meta | Black Gloss?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door