Center luidspreker

KEF Reference 4 Meta | Piano Black

7.500,00

per stuk

Bestel veilig en snel met iDeal of BanContact

Kleur: Zwart
Product totaal
Opties totaal
Totaal
Product totaal
Opties totaal
Totaal
Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

600+ klanten beoordelen ons met een 8.8 op 5-sterrenspecialist

KEF

Reference 4 Meta
Center luidspreker
Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

Reference 4 Meta: De maatstaf der maatstaven

Sinds 1973 heeft The Reference voortdurend de norm gesteld voor luidsprekers en geluidsweergave. Als pionier in het gebruik van digitale technologieën om de hoogste geluidsnauwkeurigheid te bereiken, kan elk paar worden afgestemd op de in het laboratorium geteste referentiestandaard met een nauwkeurigheid van 0,5 dB.

Altijd innovatief

Sinds de eerste Reference-luidspreker hebben KEF-technici voortdurend geïnnoveerd met wat er met The Reference mogelijk is. Baanbrekend in zijn eerste incarnatie, heeft elke volgende iteratie van The Reference bijgedragen aan de wereldwijde kennis op het gebied van akoestiek.

Ontworpen en handgemaakt in de UK

KEF maakt al sinds 1961 opmerkelijke, bekroonde luidsprekers in hun Britse fabriek in Maidstone, Kent. Net als de high-end luidsprekers wordt The Reference vandaag de dag nog steeds ontworpen, ontwikkeld en met de hand vervaardigd in Maidstone.

Zo puur. Zo KEF.

De nieuwste versie van The Reference profiteert van KEF’s nieuwste akoestische innovatie: Metamaterial Absorption Technology (MAT™). MAT™ is een uiterst complexe, labyrintachtige structuur die 99% van het ongewenste geluid van de achterzijde van de driver absorbeert, waardoor de resulterende vervorming wordt geëlimineerd en een zuiverder, natuurlijker geluid wordt geproduceerd.

Hoor elk detail, ongeacht uw zitplek

De Uni-Q®-driver-array voor The Reference is de 12de generatie van Uni-Q®met MAT™ en is in verschillende fasen verfijnd. Uni-Q®fungeert als één enkele puntbron om het geluid gelijkmatiger door de ruimte te verspreiden. Het resultaat is de eliminatie van de beperkte ‘sweet spot’, zodat iedereen die op verschillende plaatsen in de kamer zit, kan genieten van hetzelfde natuurlijke, gedetailleerde geluid.

Bas van Reference-kwaliteit

De lage frequentie-driver van 165 mm van The Reference vormt een perfecte aanvulling op de nieuwe 12de generatie Uni-Q®-driver-array. Dankzij intelligente engineering en nauwgezette aandacht voor detail, gaan de lage tonen naadloos over in de ongerepte midden- en hoge tonen.

Ontwikkeld voor flexibiliteit

The Reference-luidsprekers stellen geen hoge eisen aan positionering en kunnen dankzij KEF’s innovatieve Flexible Port-technologie eenvoudig op uw luistergebied worden afgestemd.

De kleinste details onthuld

Shadow Flare vermindert schadelijke diffractie-effecten op de behuizing aanzienlijk, waardoor de Uni-Q®op allerbest kan presteren. Een met precisie bewerkt oppervlak breidt het waveguide-effect van de Uni-Q®uit voor een verbeterde helderheid, vooral als het gaat om de subtiele nuances van tokkelende snaren en andere percussiegeluiden.

Computer-gemodelleerde behuizing

De Reference-behuizingen worden ontworpen met behulp van eindige elementenanalyse om de ideale vorm en verstevigingsgeometrie te bepalen om secundaire straling tot een minimum te beperken. Door het toepassen van Constrained Layer Damping worden de resterende trillingen omgezet in warmte.

KEF: The Reference: KEF Reference 4 Meta – Samenvatting

Voor filmliefhebbers die zich willen onderdompelen in de filmische wereld, is The Reference 4 Meta het summum van absolute kwaliteit. Uitgerust met vier basdrivers en een 12de generatie Uni-Q®-driversysteem met MAT™, is deze centerluidspreker (die gebruikt kan worden als een links-midden-rechts-luidspreker) een openbaring op het gebied van helderheid, detail en emotionele diepte.

Kom langs in onze showroom

Technische specificaties

Extra informatie

Merk

KEF

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Ontwerp

Drieweg basreflex

Drive units

Uni-Q-driver-array:
HF: 25 mm aluminium dome met MAT
MF: 125 mm aluminium membraan

Basunits:
LF: 4 x 165 mm aluminium membraan

Frequentiebereik

40 Hz – 45 kHz

Cross-over

450Hz, 2,1kHz

Nominale impedantie

50-400W

Gevoeligheid

88 dB

Impedantie

4 Ohm

Gewicht

45,2 kg

Afmetingen

205 x 1090 x 463 mm

Kleur

Zwart

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
KEF Reference 4 Meta | Piano Black?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door