Home Cinema Subwoofer

KEF Reference 8b | Piano Black

7.500,00

Bestel veilig en snel met iDeal of BanContact

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

450+ klanten beoordelen ons met een 9.3 op 5-sterrenspecialist

Homepage banner (3)

KEF

Reference 8b
Home Cinema Subwoofer

Er zijn geen producten gevonden voor deze zoekopdracht.

Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

   

Reference 4 Meta

     

De maatstaf der maatstaven

Voor vermogen en nauwkeurigheid heeft de Reference 8b sub twee 500W Klasse D-versterkers, die elk een 228 mm (9 inch) lange-slag, ultra-low distortion driver aansturen. Deze zijn rug aan rug verbonden in een zwaar verstevigde, akoestisch inerte behuizing. Het resultaat is een moeiteloos krachtige laagweergave zonder vervorming.

   

Altijd innovatief

Sinds de eerste Reference-luidspreker hebben KEF-technici voortdurend geïnnoveerd met wat er met The Reference mogelijk is. Baanbrekend in zijn eerste incarnatie, heeft elke volgende iteratie van The Reference bijgedragen aan de wereldwijde kennis op het gebied van akoestiek.

   

Ontworpen en handgemaakt in de UK

KEF maakt al sinds 1961 opmerkelijke, bekroonde luidsprekers in hun Britse fabriek in Maidstone, Kent. Net als de high-end luidsprekers wordt The Reference vandaag de dag nog steeds ontworpen, ontwikkeld en met de hand vervaardigd in Maidstone.

     

Zo puur. Zo KEF.

De nieuwste versie van The Reference profiteert van KEF’s nieuwste akoestische innovatie: Metamaterial Absorption Technology (MAT™). MAT™ is een uiterst complexe, labyrintachtige structuur die 99% van het ongewenste geluid van de achterzijde van de driver absorbeert, waardoor de resulterende vervorming wordt geëlimineerd en een zuiverder, natuurlijker geluid wordt geproduceerd.

     

Hoor elk detail, ongeacht uw zitplek

De Uni-Q®-driver-array voor The Reference is de 12de generatie van Uni-Q® met MAT™ en is in verschillende fasen verfijnd. Uni-Q® fungeert als één enkele puntbron om het geluid gelijkmatiger door de ruimte te verspreiden. Het resultaat is de eliminatie van de beperkte ‘sweet spot’, zodat iedereen die op verschillende plaatsen in de kamer zit, kan genieten van hetzelfde natuurlijke, gedetailleerde geluid.

 

     

Bas van Reference-kwaliteit

De lage frequentie-driver van 165 mm van The Reference vormt een perfecte aanvulling op de nieuwe 12de generatie Uni-Q®-driver-array. Dankzij intelligente engineering en nauwgezette aandacht voor detail, gaan de lage tonen naadloos over in de ongerepte midden- en hoge tonen.

   

Ontwikkeld voor flexibiliteit

The Reference-luidsprekers stellen geen hoge eisen aan positionering en kunnen dankzij KEF’s innovatieve Flexible Port-technologie eenvoudig op uw luistergebied worden afgestemd.

   

De kleinste details onthuld

Shadow Flare vermindert schadelijke diffractie-effecten op de behuizing aanzienlijk, waardoor de Uni-Q® op allerbest kan presteren. Een met precisie bewerkt oppervlak breidt het waveguide-effect van de Uni-Q® uit voor een verbeterde helderheid, vooral als het gaat om de subtiele nuances van tokkelende snaren en andere percussiegeluiden.

   

Computer-gemodelleerde behuizing

De Reference-behuizingen worden ontworpen met behulp van eindige elementenanalyse om de ideale vorm en verstevigingsgeometrie te bepalen om secundaire straling tot een minimum te beperken. Door het toepassen van Constrained Layer Damping worden de resterende trillingen omgezet in warmte.

     

KEF: The Reference

     

KEF Reference 8b Meta – Samenvatting

 

Reference 8b levert een overdonderend laag met volledige controle en zonder enige vervorming. Een werkelijk buitengewone subwoofer.

  Kom langs in onze showroom

Technische specificaties

Extra informatie

Merk

KEF

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Drive units

LF 2 x 225 mm (9in.)

Frequentiebereik

18Hz (-6dB)

Gevoeligheid

110dB

Gewicht

34kg (75lbs.)

Afmetingen

398 x 365 x 429 mm (15.7 x 14.4 x 16.8 in.)

Ingangen

RCA / Tulp (analoog), XLR

Uitgangen

RCA

Home Cinema Subwoofer

KEF Reference 8b | Piano Black

7.500,00

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
KEF Reference 8b | Piano Black?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Website nieuwsbrief header
Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door