Menu

Linn Selekt DSM Netwerkspeler / Versterker

Linn Selekt DSM Netwerkspeler / Versterker

4.840,00

Prijs per stuk

Linn Selekt DSM Netwerkspeler / Versterker

Linn Selekt DSM Netwerkspeler / Versterker

4.840,00

Prijs per stuk
Linn Selekt DSM Netwerkspeler / Versterker

Hifi met een menselijke touch, de Linn Selekt DSM is Linn’s vernieuwde kijk op streaming en combineert de functionaliteit van een netwerkspeler desgewenst met een geïntegreerde versterker. De Selekt DSM is door Linn compleet van scratch af aan ontworpen en zo gemaakt dat je hem compleet naar eigen smaak kunt samenstellen. In de basis is de Selekt DSM een streamer en voorversterker, maar naar wens kan daar functionaliteit aan toegevoegd worden. De Selekt DSM laat je muziek weer zo beleven als het bedoeld is en brengt het gevoel terug in de vluchtige wereld van vandaag. Het prachtige ontwerp met OLED scherm en volumeknop die oplichten als je in de buurt komt, vernieuwde Space Optimisation, het is allemaal bedoeld om je de best mogelijke muzikale ervaring te bieden.

Modulair

De Linn Selekt DSM is net als de Majik, Akurate en Klimax een uitstekende streamer en biedt natuurlijk alle functionaliteit die je ook op die andere modellen vindt. Space Optimisation, Exakt Links en desgewenst ook Katalyst. Het grote nieuws bij de Selekt DSM is dat je zelf kan kiezen wat je nodig hebt. Linn levert diverse, ‘cartridges’ die functionaliteit toevoegen. De Selekt DSM is in de basis al een netwerkspeler én voorversterker. Daar kan met behulp van zo’n cartridge een complete geïntegreerde stereo versterker aan toegevoegd worden. Op die manier ontstaat een echte All-in-One.

Met en zonder versterker

De Selekt DSM met geïntegreerde versterker heeft een Klasse D versterker aan boort die 2x 50 Watt in 8 Ohm levert en maar liefst 2 x 100 Watt bij gebruik met 4 Ohm luidsprekers. Met ingebouwde versterker is de Selekt DSM alles wat je nodig hebt voor een compleet muzieksysteem. Het enige wat je hoeft te doen is het aansluiten van een paar luidsprekers.

Katalyst DAC

Voor wie nog betere geluidskwaliteit wil is er ook een cartridge met de befaamde Katalyst DAC module. De Katalyst DAC architectuur werd geïntroduceerd op de Klimax en is ook te vinden in de nieuwste Akurate modellen.

Vernieuwde Space Optimisation

Met de introductie van de Selekt DSM introduceerde Linn ook gelijk een nieuwe versie van Space Optimisation. Deze techniek maakt het mogelijk om het geluid van een installatie aan te passen aan de akkoustiek van je ruimte. De vernieuwde versie van Space Optimisation is een stuk uitgebreider en werkt daardoor veel preciezer.

Nieuw ontwerp

Niet alleen de techniek van de Selekt DSM is compleet van scratch af aan ontworpen, ook het uiterlijk is helemaal nieuw. Het front is voorzien van een heel mooi en scherp OLED scherm dat alle belangrijke informatie weergeeft. Bovenop de stijlvolle behuizing is een volumeknop geplaatst die met 100 ledjes het volume aangeeft. De volumeknop licht bovendien automatisch op wanneer je in de buurt komt. De 6 knoppen bovenop zijn vrij programmeerbaar.

Specificaties

Extra informatie

Merk

Linn

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Adres

Bartels Hifi – Tv – Domotica BV

Showroom & Adviescentrum

Besterdring 87-91
5014 HH Tilburg

Contactgegevens

Tel: 013-5431489
Email: [email protected]
KVK: 72043075

Plan je route