MQA CD-speler / DAC

Luxman D-03X

4.999,00

Bestel veilig en snel met iDeal of BanContact

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

600+ klanten beoordelen ons met een 8.8 op 5-sterrenspecialist

Luxman

D-03X
MQA CD-speler / DAC
Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

Luxman’s nieuwe D-03X is een toonbeeld van een digitale speler die traditionele CD-weergave combineert met geavanceerde hi-res DAC-circuittechnologie, inclusief MQA volledige decodering. Deze speler erft de filosofie en ervaring van opeenvolgende Luxman digitale spelers en blijft trouw aan tijdloze Luxman-ontwerpprincipes, waaronder een robuust chassis, een oversized voeding en zorgvuldige circuitselectie. Het resultaat is een weergave van moeiteloze muzikaliteit.

Geavanceerde digitale decodering

De D-03X kan nieuwe nuances in zelfs de meest bekende muziek onthullen. MQA-technologie stelt je in staat om MQA-CD’s en MQA-audiobestanden tot 24-bit via USB, optische en coaxiale ingangen af te spelen. De USB-ingang ondersteunt ook PCM-gegevens tot 384 kHz/32-bit en DSD-gegevens tot 11.2 MHz, terwijl optische en coaxiale ingangen PCM-signalen tot 192 kHz/24-bit accepteren. Alle signalen profiteren van een hoogprecieze, jitterarme en lage-faseruis masterklok, wat ruis minimaliseert en de transmissienauwkeurigheid optimaliseert.

In elk opzicht ontworpen

Bij Luxman hebben we het zorgvuldige disc transport en digitale ontwerp van de D-03X gematcht met een grondig ontworpen chassis en analoge uitgangsfase. De volledig gebalanceerde uitgangen met Neutrik XLR-connectoren vullen de conventionele RCA-uitgangsterminals aan, wat bijdraagt aan de ultieme luisterervaring.

Robuuste CD-transport met stalen bovenplaat

Het CD-transportmechanisme zorgt voor uitzonderlijk stabiele weergave met een stalen bovenplaat en een 8 mm dikke massief aluminium basis, wat resulteert in ongewoon soepele, nauwkeurige en stille disc-lezing.

Dual Monaurale D/A-converters

Luxman-ingenieurs hebben gekozen voor een paar Texas Instruments 32-bits PCM1795 digital-to-analog converters om digitale signalen met opmerkelijke precisie te verwerken, wat de meest subtiele microdynamiek onthult.

Volledige reeks ingangen en uitgangen

Om de breedste reeks aan bijbehorende apparatuur te ondersteunen, biedt de D-03X 18 mm pitch vergulde RCA-uitgangen en high-end Neutrik gebalanceerde XLR-uitgangen.

Oversized voeding

Voor uitzonderlijk stabiele spanning beschikt de D-03X over een massieve transformator, onafhankelijke regelaars voor elk circuit en grote capaciteitsfiltercondensatoren.

Display met zoommodus

De zoommodus maakt het fluorescerende display vanaf een afstand gemakkelijk afleesbaar. Een meerkleurige LED geeft de MQA-decoderingsstatus aan.

Aluminium afstandsbediening

De meegeleverde aluminium afstandsbediening heeft dezelfde gestraalde witte afwerking als het frontpaneel, waardoor je zonder je luisterpositie te verlaten de speler kunt bedienen.

Luxman’s originele afspeelsoftware

Voor het afspelen van muziek vanaf een personal computer raden we onze Luxman Audio Player applicatie aan, beschikbaar voor Windows® en MacOS® systemen, waardoor superieure USB-output van diverse audiobestanden mogelijk is.

Technische specificaties

Extra informatie

Merk

Luxman

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Geschikte bestandsformaten

CD-R, CD-RW, MQA-CD

Ingangen

Coax, Optisch, USB

Uitgangen

Digitaal optisch, RCA, XLR, Digitale COAX

Afmetingen (b x h x d)

440 x 133 x 410 mm

Gewicht

13,2 kg

Kleur

Zilver

Links en downloads

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
Luxman D-03X?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door