MQA SACD-speler / DAC

Luxman D-07X

11.999,00

Bestel veilig en snel met iDeal of BanContact

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

600+ klanten beoordelen ons met een 8.8 op 5-sterrenspecialist

Luxman

D-07X
MQA SACD-speler / DAC
Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

De D-07X is een eerbetoon aan de prestigieuze erfenis van Luxman, bedoeld om een nieuw tijdperk in te luiden van digitale mediaspelers. Dit model levert een ongeëvenaarde prestatie, doordrenkt van de luxueuze stijl en uitmuntende prestaties van ons vlaggenschipmodel, de D-10X. Van CD’s en SACD’s tot de nieuwste high-resolution audiobestanden, de D-07X zorgt voor een weergaloze luisterervaring, waarbij elk detail van de opgenomen muziek in volle glorie wordt onthuld.

Geavanceerde DAC-circuittechnologie voor excellente geluidsweergave

Geïnspireerd door de standaarden van het D-10X vlaggenschipmodel, bevinden zich in het hart van de D-07X’s digitale circuit de high-end BD34301EKV DAC-chips van Rohm Co., Ltd. in een dubbel monaurale configuratie. Deze verwerken diverse digitale media, van discs zoals CD’s en SACD’s tot de nieuwste high-resolution audiobestanden, met uitzonderlijke kwaliteit. De D-07X ondersteunt een breed scala aan formaten tot PCM768kHz/32-bit en DSD22.4MHz via USB, en decodeert MQA voor een uitbreiding van het spectrum van optische discs, streaming en digitale inputs. Twee hoogprecieze, jitterarme en ultralage-fasenoise modules zorgen voor nauwkeurige digitale signaalverwerking.

Robuuste LxDTM-i aandrijving

De asymmetrische configuratie en de linkerzijde mechanische layout zorgen voor een korte en ideale audiosignaalroute. De disc drive, ondersteunend voor CD- en SACD-weergave, is gebaseerd op onze oorspronkelijke en zeer robuuste LxDTM-mechanisme, wat zorgt voor een hoge precisie en stabiele signaallezing.

Nieuw ontwikkelde discrete buffer

De D-07X bevat een nieuw ontwikkeld I/V conversiesysteem en vier discrete versterkermodules voor een lage impedantie van het uitgangssignaal. Dit zorgt voor krachtige aandrijving van elke geïntegreerde of controleversterker die volgt.

Grote capaciteit voeding

Vergeleken met ons D-06u model, heeft de D-07X een 50% grotere capaciteit voor de voedingstransformator, grote capaciteitsfiltercondensatoren en onafhankelijke regelblokken voor elke schakeling voor een stabiele stroomtoevoer.

Doordachte originele technologieën en bouw

De D-07X is gehuisvest in een afgeschermde chassisstructuur, beschermd tegen externe trillingen door de densiteitsgradiënt van de gietijzeren poten.

Rijke ingangen / uitgangen

Voorzien van zowel vergulde RCA-terminals met een pitch van 32 mm als nieuw geadopteerde Neutrik afgeschermde XLR-terminals, biedt de D-07X een overvloed aan digitale connectiviteitsopties.

Uitbreiding van functionaliteit via externe koppelingsterminal

Nieuw uitgerust met trigger in-/uitgangsterminals voor het koppelen van afstandsbedieningssignalen tussen overeenkomende Luxman-producten.

Display met uitstekende zichtbaarheid

Een FL-display met uitstekende zichtbaarheid en een 4x zoomweergavemodus maakt het gemakkelijk afleesbaar vanaf een afstand. Bij het afspelen van MQA-formaten toont een driekleurige LED de decoderingsstatus.

AC-invoer en voedingskabel

Een verbeterde AC-invoerstructuur ondersteunt het gewicht van zware voedingskabels en handhaaft een stabiele grip, waardoor beweging van de voedingskabel wordt onderdrukt.

Technische specificaties

Extra informatie

Merk

Luxman

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Geschikte bestandsformaten

SACD, CD (CD-R, CD-RW, MQA-CD)

Ingangen

Coax, Optisch, Control, Trigger, USB

Uitgangen

Digitaal optisch, RCA, XLR, Control, Digitale COAX

Afmetingen (b x h x d)

440 x 132 x 410 mm

Gewicht

17,0 kg

Kleur

Zilver

Links en downloads

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
Luxman D-07X?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door