Menu

CD-Speler

Rotel DT-6000 CD-speler | Zilver

1.999,00

Prijs per stuk

CD-Speler

Rotel DT-6000 CD-speler | Zilver

1.999,00

Prijs per stuk

De DT-6000

Ontdek een nieuwe dimensie in al uw favoriete cd’s. Dit de prachtplaatje brengt klank en elegantie samen. Het luxueuze design is zo ontworpen dat het een echte eye-cather is, maar dat het niet uw beeld ontneemt. Hiermee heeft Rotel gezorgd dat rust en overweldiging elkaar ontmoeten. Naast de geweldige behuizing is de cd-speler zo ontworpen dat met slecht één druk op de knop kunt genieten van uw favoriete muziek. Daarnaast zorgen dat smart-functies in het apparaat dat uw mogelijkheden met de cd-speler worden vergroot en u in verschillende settings kunt blijven genieten van optimaal geluid.

Tot in detail nauwkeurig

Met de vakkundige samen- en afstellingen zorgt de legendarische performance van Denon ervoor dat prachtige muzikale geluiden worden geproduceerd en dat signalen zo optimaal mogelijk worden ontvangen en doorgestuurd. Dit leidt tot een zo zuiver mogelijk geluid, waardoor uw muziek net zo klinkt als dat de producent bedoeld had. Denon zorgt hiermee dat uw geliefde cd-speler echt tot haar recht komt. Als kers op de taart zorgen vooruitstrevende features welke het meer dan 60-jarig bestaan van Rotel vieren. Hierdoor weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Geen last van trillingen

Dit compacte apparatuur is zo ontworpen dat trillingen en interferentie voorkomen en geminimaliseerd. Dit wordt voorkomen dankzij de speciaal gemonteerde stroomtransformatoren en een grote fysieke scheiding tussen de verschillende audio- en digitale kaarten. Zo kun je genieten van de uitermate flexibiliteit en keuze uit diverse bronnen en ongekende detail en immense nauwkeurigheid.

Haal meer uit uw apparatuur

Waarom genoegen nemen met minder, als u ook kan gaan voor top kwaliteit en gebruiksgemak. Dankzij de steeds maar sneller ontwikkelende technologische vooruitgangen wordt genieten van kwalitatief geluid steeds normaler. Denon is al jarenlang één van de top producenten als aan aankomt op hoogwaardige audioapparatuur. Hierom bent u met deze keuze altijd goed uit en kunt u gegarandeerd gaan genieten van optimale luxe. U verdient namelijk beter en meer, om deze reden willen wij u graag het beste bieden. Zo krijgt non-stop de ultieme ervaring. Ga voor beter, ga voor meer!

Elegantie en kracht

Maak uw woonkamer pas echt compleet. Met de strakke, moderne behuizing waarbij een snufje elegantie aan is toegevoegd bent u aan het juiste adres om een echte toevoeging aan uw ruimte geven. Waarom zou u uw kast of te-meubel kaal laten, als u de DT-6000 kan plaatsen. Hiermee maakt u het plaatje helemaal compleet. Maar ook voor de moderne woonkamer is er een gepaste oplossing. Doordat de cd-speler zo ontworpen is dat deze ook in uw kast past, weet u zeker dat u hem overal kwijt kunt. Zo hoeft u zich alleen maar zorgen te maken over welke cd u wilt gaan luisteren.

Productvideo

DT-6000 – Eigenschappen

  • Certified Roon Tested
  • MQA and MQA Studio ondersteuning
  • Soepel ladend CD-mechanisme
  • Volledig gebalanceerde differentiële XLR-uitgangen
  • ESS Premium 32-bit 8-Channel DAC

Meer info of wilt u graag een demonstratie?


Specificaties

Extra informatie

Merk

Rotel

Model

DT-6000

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

EAN

672563772412

Vermogen

120W per kanaal

Ingangen

1x Coax, 1x USB

Uitgangen

1x RCA 2.1v, 1x XLR 4.3v, 1x RCA10Ω, 1x XLR 20Ω

Kleur

Zilver

Adres

Bartels Hifi – Tv – Domotica BV

Showroom & Adviescentrum

Besterdring 87-91
5014 HH Tilburg

Contactgegevens

Tel: 013-5431489
Email: [email protected]
KVK: 72043075

Plan je route