Stereo eindversterker

Luxman M-10X

19.999,00

Bestel veilig en snel met iDeal of BanContact

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

600+ klanten beoordelen ons met een 8.8 op 5-sterrenspecialist

Luxman

M-10X
Stereo eindversterker
Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

Luxman, met het oog op hun 100-jarig jubileum in 2025, keert terug naar de basis van muziekweergave en presenteert met trots de M-10X, hun nieuwe vlaggenschip stereo eindversterker. Deze versterker markeert een mijlpaal in Luxman’s geschiedenis, niet alleen door terug te blikken op het verleden maar ook door vooruit te kijken naar de toekomst met de realisatie van hun nieuwe versterkingsfeedback-engine “LIFES”. Deze innovatie, ontwikkeld door Luxman’s technische team, biedt een rijke muzikaliteit vol vitaliteit, gebaseerd op hun traditionele ODNF-technologie, maar met een grondige herziening van het systeem tot in de kleinste details.

Versterkingsfeedback Engine die Muziek tot Leven Brengt: LIFES Versie 1.0

Luxman, naderend hun eeuwfeest, introduceert LIFES, de opvolger van hun ODNF feedbackcircuit dat sinds 1999 bijdraagt aan de audiokwaliteit van hun versterkerproducten. LIFES, ontstaan uit het technische concept van het baanbrekende ODNF-circuit, biedt uitmuntende, dynamische eigenschappen zonder enige terugkoppeling van het oorspronkelijke audiosignaal naar de hoofdversterker. Dit resulteert in een opmerkelijk natuurlijke geluidskwaliteit. Door zorgvuldig geselecteerde componenten te combineren na herhaaldelijk testen en strenge beoordeling, bereikt de M-10X een opperste prestatieniveau en een kwaliteit geschikt voor Luxman’s volgende generatie producten.

Overweldigende Vermogenslineariteit en Een Instantane Maximale Uitgangsvermogen van 1.200W + 1.200W (1Ω)

De M-10X, voorzien van “LIFES” en door de herontwerp van de gehele schakeling, slaagt erin de prestaties te verbeteren terwijl het aantal parallelle elementen wordt verminderd en de vervorming tijdens de versterking halveert. Dit resulteert in een stabiele voeding en een hoogwaardige prestatie die tot 1.200W + 1.200W (1Ω) kan leveren, met pure klasse A werking tot 12W.

Driedimensionaal Behuizingsontwerp met Meer Aanwezigheid

De M-10X, erfgenaam van het authentieke frontgezicht van het M-900u-model, presenteert een ontwerp met vetgedrukte en delicate schuine randen tussen de behuizing en het frontpaneel, samen met prominente naald-bewegingsanaloge meters die de dynamiek van muziek uitdrukken.

Hoogwaardige Gereguleerde Transformator

De M-10X wordt ondersteund door een EI-type hoog gereguleerde voedingstransformator met een grote capaciteit van 1.250VA, die een enorme regelingsprestatie levert, onwankelbaar onder elke belasting.

Originele Aangepaste Componenten

Luxman selecteert zorgvuldig elke component in de M-10X, inclusief een groot aantal originele op maat gemaakte onderdelen die zorgvuldig zijn geselecteerd door geavanceerde technologie en gevoeligheid voor de ultieme audioprestatie.

Anti-trillings en Loop-less Chassis Structuur

De basis van de M-10X, die meer dan 48 kg weegt, is uitgerust met grote gietijzeren voeten met een dichtheidsgradiënt die trillingen effectief absorbeert en externe trillingen blokkeert, terwijl een loop-less chassisstructuur zorgt voor een zuiver signaalpad vrij van grondlussen.

De M-10X, een toonbeeld van Luxman’s inzet voor audioperfectie, vertegenwoordigt niet alleen een technologische vooruitgang maar ook een diep begrip van muziekbeleving, waardoor deze versterker een nieuwe standaard zet in het Luxman-assortiment.

Technische specificaties

Extra informatie

Merk

Luxman

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Geluidsweergave

2.0 (Stereo)

Vermogen per kanaal

150W, 300W, 600W

Impedantie

4 Ohm, 8 Ohm

Ingangen

RCA / Tulp (analoog), XLR, Trigger

Uitgangen

Trigger

Afmetingen (b x h x d)

440 x 224 x 488 mm

Gewicht

48,4 kg

Kleur

Zilver

Links en downloads

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
Luxman M-10X?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door