Voorversterker

Luxman C-900u

14.899,00

Bestel veilig en snel met iDeal of BanContact

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

600+ klanten beoordelen ons met een 8.8 op 5-sterrenspecialist

Luxman

C-900u (Ultimate)
Voorversterker
Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

Luxman’s C-900u is het resultaat van een streven naar de hoogste normen van klankkwaliteit, waarbij geavanceerde circuittechnologieën worden gecombineerd met een robuuste voeding om een hoog signaal-ruisverhouding en verbeterde geluidskwaliteit zonder vervorming te bereiken. Dit nieuwe controleversterkermodel markeert een keerpunt met de integratie van de LECUA* 1000, een zeer nauwkeurige elektronisch gestuurde verzwakker, en een volledig gebalanceerde configuratie die samen met een discreet geconfigureerd ODNF-circuit, direct gekoppeld aan de versterker, staat voor een mijlpaal in audiofijnheid.

Nieuwe LECUA 1000-Verzwakker en een Volledig Gebalanceerde Configuratie

Een fundamenteel onderdeel van de C-900u is de nieuwe LECUA 1000-verzwakker die, in combinatie met een volledig gebalanceerde opstelling en een discreet geconfigureerd ODNF-circuit, ideale gebalanceerde transmissie realiseert. Het LECUA 1000-systeem, dat de linker- en rechterbalansregeling en niveauaanpassing in de bi-versterkte uitgangsmodus afhandelt, heeft nu een verbeterde driedimensionale structuur en is direct verbonden met het versterkingscircuit, waardoor de signaalrouting wordt geminimaliseerd en de efficiëntie wordt verbeterd.

Grote Capaciteit, Zeer Stabiele Voedingscircuit

Het hoogwaardige voedingscircuit van de C-900u, met een CI-type voedingstransformator en ondersteund door vier grote capaciteiten van 3.300μF blokkeercondensatoren, zorgt voor een opmerkelijk stabiele voeding die de fijnheid en vitaliteit van verschillende audio-signalen nauwkeurig naar de eindversterker overbrengt.

Multifunctioneel en Gebruiksvriendelijk

De C-900u blinkt uit in gebruiksgemak, flexibiliteit en uitbreidbaarheid, waardoor deze naadloos integreert in elke luisteromgeving. De duidelijk zichtbare fluorescerende display toont de huidige ingangsbron en geluidsvolume, en heeft een zoomfunctie voor verbeterde leesbaarheid. Daarnaast biedt het een bi-versterkeruitgangsmodus, een externe voorversterkerinvoer voor AV-systemen, en elektronisch afgestemde toonregelingen voor extra klankkwaliteit.

Hoogwaardige Behuizing, Isolatorpoten en Geblazen Witte Afwerking

De robuuste, lusloze chassisconstructie, gecombineerd met gietijzeren isolatorpoten en een elegante geblazen witte afwerking zonder zichtbare schroeven, draagt bij aan de superieure geluidsprestaties en esthetiek van de C-900u.

Comfortabele Afstandsbedieningsbediening

De meegeleverde lichtgewicht aluminium afstandsbediening biedt comfortabele bediening van een breed scala aan functies van de C-900u vanuit de luisterpositie, waaronder volumeregeling, optimalisatie van de toonregeling volgens het geluidsvolume, selectie van gebalanceerde fases, en meer.

De Luxman C-900u vertegenwoordigt een essentiële aanvulling voor elke hifi-setup, en biedt audiofielen en muziekliefhebbers een ongeëvenaarde controleversterkerervaring.

Technische specificaties

Extra informatie

Merk

Luxman

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Geluidsweergave

2.0 (Stereo)

Ingangen

RCA / Tulp (analoog), XLR

Uitgangen

RCA, XLR

Afmetingen (b x h x d)

440 x 130 x 430mm

Gewicht

19,7 kg

Kleur

Zilver

Links en downloads

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
Luxman C-900u?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door