New Horizon GDS II

New Horizon GDS II | Platenspeler | Massief hout

5.399,00

Bestel veilig en snel met iDeal, PayPal, Creditcard of BanContact

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

600+ klanten beoordelen ons met een 8.8 op 5-sterrenspecialist

New Horizon GDS II | Platenspeler | Massief hout

New Horizon GDS II

Er zijn geen producten gevonden voor deze zoekopdracht.

Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

GDS II

De top van New Horizon

De GDS II vormt het paradepaard van New Horizon. Een 25 mm hoge sokkel voorzien van drie stalen veren functioneert als subchassis. In deze sokkel is de motor door middel van vier afgestemde veren opgehangen. Een tweede 25 mm sokkel herbergt het omgekeerde messing lager en de vernieuwde en in eigen beheer gefabriceerde New Horizon 9 inch NH95 toonarm die is gemaakt van Alumide®.

VTA

Naast azimuth en antiskating is ook de vertical tracking angle (VTA of toonarmhoogte) in te stellen. De GDS II wordt geleverd inclusief New Horizons Quartz gestuurde snelheidsregeling (ALE) en een 24 mm hoge, met twee snaren aangedreven, draaischijf. De drie instelbare voeten zijn luxe uitgevoerd en voorzien van een zeer flexibel en resonantiedempend materiaal (EPDM).

Afwerking

De volledig instelbare toonarm wordt geleverd met twee extra contragewichten hetgeen toepassing van alle gangbare elementen mogelijk maakt. Een element wordt niet bijgeleverd. De GDS II is afgewerkt in zeer exclusief en kostbaar hoogglans houtfineer naar keuze. Het fineer is voorzien van maar liefst zeven handgepolijste
laklagen.

Design

De GDS-serie kan worden geïdentificeerd als een draaitafel met een dubbel voetstuk, ontkoppeld door een veersysteem. De voetstukken zijn gemaakt van HDF, houtpulp samengeperst met synthetische harsen. Dit materiaal is uiterst regelmatig en zwaar: de isomorfe samenstelling ervan werkt veel efficiënter dan die van massief hout. De twee sokkels worden vervolgens bekleed met een fijn houtfineer en afgewerkt met een dikke glanzende lak die, naast het uitstekende esthetische uitzicht, de twee sokkels een uitzonderlijke stijfheid verleent.

De bovenste sokkel van de GDS wordt over de onderste sokkel gehouden door 3 stalen precisieveren die zo zijn geplaatst dat ze hetzelfde gewicht kunnen dragen. Het nieuwe systeem met handgreep en ringmoer vereenvoudigt het nivelleren van de draaitafel door de hoogte van de veren micro-instelbaar te maken en maakt de afstelling zeer stabiel in de tijd.

Aansturing

Het pulserende hart van de draaitafel is de compacte synchrone motor van 24 VAC, waarvan het belangrijkste kenmerk zijn uiterst regelmatige rotatie is, onafhankelijk van de schommelingen van de netspanning, aangezien zijn snelheid afhangt van de netfrequentie. Het hoge koppel en de omwentelingssnelheid van 500 omwentelingen per minuut dragen actief bij tot de regelmatigheid en de vloeiendheid van de rotatie van de plaat.

De GDS II is een geheel van mechanische onderdelen in actie. De grootste interne bron van geluid en trillingen is de motor die zoveel mogelijk moet worden geïsoleerd van alle andere onderdelen van de draaitafel. De motorisolatie in New Horizon draaitafels gebeurt door een exclusief mechanisch ophangingssysteem. Door middel van stalen precisieveren, gekalibreerd op het opgehangen gewicht van de motor en de poelie, wordt de overdracht van trillingen naar de sokkel efficiënt geblokkeerd.

Toonarm

De bovenplint van de GDS II herbergt de beste versie van de uitstekende 9″ NH95 rechte arm in keramische uitvoering. De beweging van dit juweel van mechanica is gebaseerd op vier radiale precisielagers die volledig van keramiek zijn gemaakt. De buis is een sandwich van nylon en aluminium die is bewerkt om de resonanties af te breken en het gedeelte dat bestemd is voor het contragewicht te dempen. Naast de werkelijk progressieve eigen anti-skating, biedt het alle mogelijke micro-instellingen om volledig te profiteren van de kenmerken van elke cartridge van azimuth tot verticale buis uitlijning (VTA). De keuze aan accessoires wordt gecompleteerd door het gereedschap dat nodig is voor de afstelling, tevens voorzien van een handige sling bar.

Over New Horizon

New Horizon is eind 2016 opgericht met als doel draaitafels en bijbehorende accessoires te produceren die volledig in Italië zijn ontworpen en gebouwd met de kwaliteit, schoonheid en betrouwbaarheid die alleen het authentieke Made in Italy kan bieden.

GDS II – Eigenschappen

  • 9″ NH95 keramische arm
  • Patroon: Niet meegeleverd
  • Dubbele externe siliconen aandrijfriem
  • Elektronische snelheid selectie door Externe PS
  • Volledig Machinaal bewerkt Methacrylaat
  • Anti-slating: Echt Progressief Systeem
  • Afwerking van echt Hout

Meer info of wilt u graag een demonstratie?

Kom langs in onze showroom

Technische specificaties

Extra informatie

Merk

New Horizon

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Aandrijving

Belt-drive

Kleur

Hout

Toerental

33, 45

Eigenschappen

Anti-skating, Met stofkap

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
New Horizon GDS II | Platenspeler | Massief hout?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door