Vloerstaande luidspreker

PIEGA Master Line Source 3 | Zebrano

17.500,00

per stuk

Bestel veilig en snel met iDeal, PayPal, Creditcard of BanContact

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

450+ klanten beoordelen ons met een 9.3 op 5-sterrenspecialist

PIEGA

Master Line Source 3

Vloerstaande luidspreker

Er zijn geen producten gevonden voor deze zoekopdracht.

Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

   

Master Line Source 3

   

Ultiem geluid

De MLS 3 past naadloos in de serie van de Piega master luidsprekers. Net als de MLS 2 is de MLS 3 een lijnbron dipool luidspreker. De MLS 3 was een uitdagend ontwerp en het resultaat was de creatie van verschillende nieuwe technologische innovaties. Een van deze innovaties is het nieuwe compacte ontwerp van de PIEGA LineSourceDriver (LSD) voor de MLS 3 die 30 jaar knowhow en ervaring in het bouwen van zeer complexe en gespecialiseerde ribbon drivers samenvoegt. Aangezien de LSD ook een dipool is, is het indrukwekkend in zijn dynamiek, snelheid en brede sonische prestaties. Het resultaat: een muzikaal overtuigende en buitengewone luisterervaring bij alle muziekgenres.

Geperfectioneerde bas

Om te komen aan de prestatie-eisen van de LSD van de MLS 3 werd een nieuwe 18 cm UHQD-basdriver ontworpen om de dynamiek, snelheid en bandbreedte ervan te completeren. De grootste uitdaging was het optimaliseren van deze wooferparameter, een kleine behuizing. Dit werd bereikt door de woofer te ontwerpen met de nieuwste moderne membraanmaterialen, spreekspoel, chassis en alle bewegende delen in de ophanging. Dit leidt tot een lage basrespons die gezaghebbend, nauwkeurig, levendig en harmonieus geïntegreerd is met de LineSourceDriver.

Fine-tuning

Een van de unieke eigenschappen van de MLS 3 is dat hij als een normale luidspreker in een woonkamer kan worden geplaatst, maar als dipool kan zijn positie in een kamer snel worden aangepast om muziek af te spelen, of hij nu 30 cm of 2 meter van een achterwand staat.

Gevormd door Piega’s jarenlange audio-ervaring en geperfectioneerd door intensieve afstemming en luisteren door toegewijde medewerkers, is de MLS 3 een hoogtepunt van tonale schoonheid en fijne design esthetiek. Het is een luidspreker met een enorme aanwezigheid en een werkelijk magische audio-ervaring.

   

Innovatieve dipole luidpreker

De elegante luidspreker is ontworpen als lijnbronluidspreker met dipoolstralingskarakteristieken. Vier ribbon tweeters staan garant voor een uiterst natuurlijk, gedetailleerd en ruimtelijk geluid. Dit wordt versterkt door de twee 180 mm woofers en twee even grote passieve radiatoren met een krachtig basfundament.

     

Nieuwe, compacte line source drivers

De slechts 23 centimeter brede baffle is voorzien van een kleinere en speciaal vervaardigde versie van het lint voor het midrange/hoge frequentiegebied. Deze vier linten zijn in een lijn boven elkaar geïnstalleerd. Ze werken volgens het dipoolprincipe en stralen het geluid gelijktijdig naar voren en naar achteren in de vorm van een verticale cilindrische geluidsgolf. Een akoestische lens met lamellen zorgt hier voor een volledig diffuus geluidsveld achter de MLS 3.

     

Line Source Ribbons

De Line Source ribbon-tweeters zijn ontworpen met een lineaire bron. Hierdoor kunnen meerdere van deze lintsystemen verticaal in de luidspreker worden gecascadeerd om een echte lijnbron te vormen. De Line source drivers zijn ook ontworpen als dipolen en zorgen zo voor een unieke authenticiteit in de geluidsweergave.

     

Line Source 3

     

Master Line Source 3 – Eigenschappen

 
  • Krachtig uiterlijk
  • Krachtig basgeluid
  • Acoustic lenses
  • Zwitsers ontwerp
  • Verkrijgbar in 4 verschillende kleuren
  Kom langs in onze showroom

Technische specificaties

Artikelnummer / SKU / EAN

0634154691823

Extra informatie

Merk

PIEGA

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Aanbevolen versterker vermogen

20 – 500 watt

Gevoeligheid

92 db/W/m

Impedantie

4 Ohm

Frequentiebereik

28 Hz – 50 kHz

Afmetingen

H 165 x W 23 x D 33 cm

Gewicht

65 kg

Ontwerp

3-wegs luidspreker met acoustic lens

Drivers & tweeters

4 x Line Source Drivers, 111 2 x 18 cm UHQD basses, 2 x 18 cm UHQD passive radiators

Aansluitmogelijkheden

Bi-Wiring/PIEGA multi-connectors

Kleur

Hout

Vloerstaande luidspreker

PIEGA Master Line Source 3 | Zebrano

17.500,00

per stuk
Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
PIEGA Master Line Source 3 | Zebrano?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door