Back Box voor LR6G, LR4G-HM

Stealth Acoustics MBX-12

149,00

Bestel veilig en snel met iDeal, PayPal, Creditcard of BanContact

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

600+ klanten beoordelen ons met een 8.8 op 5-sterrenspecialist

Stealth Acoustics

MBX Back Box
Back Box voor LR6G, LR4G-HM
Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

De Stealth Acoustics MBX Back Box is een essentiële accessoire voor installaties waar een UL-gecertificeerde metalen behuizing vereist is achter de luidspreker, of waar het nodig is om geluidsoverdracht naar aangrenzende ruimtes te minimaliseren. Deze back boxen zijn ontworpen voor gebruik in zowel muren als plafonds en zijn een perfecte match voor standaard 2×4-stijlen of grotere openingen, passend in ruimtes met 16” (406 mm) hart-op-hart afstand tussen de stijlen.

Belangrijkste kenmerken:

  • Diepte: Met een diepte van 3-1/2” (89 mm) zijn deze back boxes geschikt voor montage in standaard 2×4 wandbays of grotere openingen.
  • Constructie: Vervaardigd uit 1,1 mm dik metaal, bieden deze back boxes duurzaamheid en de zekerheid van een UL-certificering, wat aangeeft dat ze voldoen aan de industrienormen voor veiligheid en betrouwbaarheid.
  • Volledig geassembleerd verzonden: Ze worden volledig geassembleerd geleverd, wat de installatietijd verkort en het gemak verhoogt.
  • Conduit Knockouts: Voorzien van handige knockouts voor conduit, met twee aan de bovenkant en twee aan de onderkant van de box. Deze knockouts zijn compatibel met zowel 1/2” (13 mm) als 3/4” (19 mm) conduits en loomklemmen, wat flexibiliteit biedt in bedradingsmogelijkheden en -beheer.

De MBX Back Box van Stealth Acoustics biedt niet alleen een robuuste bescherming voor je in-wall of in-ceiling speakers, maar helpt ook bij het behoud van de integriteit van je wandconstructie en het beheersen van geluidsoverdracht. Of je nu een thuisbioscoop, een muziekkamer of een commerciële ruimte inricht, deze back boxen zorgen voor een betrouwbare en gestroomlijnde oplossing voor je audio-installatiebehoeften.

Technische specificaties

Extra informatie

Merk

Stealth Acoustics

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Geschikt voor

Stealth Acoustics LR6G, LR4G-HM

Links en downloads

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
Stealth Acoustics MBX-12?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door