Geïntegreerde netwerkversterker

Technics SU-GX70 | Zwart

1.799,00

Bestel veilig en snel met iDeal, PayPal, Creditcard of BanContact

Kleur: Zwart
Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

450+ klanten beoordelen ons met een 9.3 op 5-sterrenspecialist

Technics

SU-GX70
Geïntegreerde netwerkversterker

Er zijn geen producten gevonden voor deze zoekopdracht.

Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

Ontdek de Technics SU-GX70, een meesterwerk onder de Grand Class netwerkaudioversterkers, ontworpen om de kern van uw woonkamer te zijn. Dit model, dat de grenzen van audio- en videointegratie opnieuw definieert, benut de volledige potentie van Technics’ revolutionaire digitale technologieën voor een ongeëvenaarde luisterervaring.

Revolutionaire Digitale Pioniers: JENO Engine

De SU-GX70 schittert met zijn volledig digitale versterker, aangedreven door de geavanceerde JENO Engine (Jitter Elimination and Noise-shaping Optimisation). Deze kerninnovatie zorgt voor de verwerking van audiosignalen op een volledig digitale wijze, van input tot output, waardoor externe ruis wordt geminimaliseerd en een uitzonderlijke signaalzuiverheid wordt gewaarborgd. Het resultaat is een digitale audio van hoge resolutie die de textuur van analoge opnames trouw behoudt, zelfs in de HDMI ARC (Audio Return Channel), een primeur voor een Technics product.

Ideale Impulsrespons met LAPC

Met LAPC (Load Adaptive Phase Calibration) bereikt de SU-GX70 een ideale impulsrespons, ongeacht de luidsprekerimpedantie. Dit baanbrekende algoritme optimaliseert de amplitude- en fasekenmerken voor elke aangesloten luidspreker, waardoor een rijk en ruimtelijk geluid wordt gecreëerd dat voorheen onbereikbaar was voor conventionele versterkers.

Dubbele Voedingscircuits: De Kracht van Zuiverheid

Het hart van de SU-GX70 wordt gevoed door een dubbel stroomtoevoercircuit, dat een gescheiden, toegewijde voeding voor de versterkingscircuits biedt. Deze onafhankelijke benadering, samen met high-end elektrolytische condensatoren, garandeert een responsieve stroomvoorziening en dynamische luidsprekeraandrijving, vrij van interferenties.

High-definition HDMI-uitgang met Minimale Impact

Uniek in zijn klasse, minimaliseert de SU-GX70 de impact van HDMI-videosignalen op de audiokwaliteit door een innovatief mechanisme dat de belasting verlaagt en ruis vermijdt. Dit zorgt voor een onverstoorde en kristalheldere geluidsweergave van uw favoriete tv-programma’s en films.

Pure Amplification-modus: Zuiverheid Tot in de Kern

Activeer de Pure Amplification-modus en ervaar muziek in zijn zuiverste vorm. Deze modus schakelt alle niet-essentiële circuits uit, waaronder het netwerk en HDMI, om elke hint van ruis te elimineren en de helderheid van uw muziek te maximaliseren.

Een Nieuwe Norm voor Analoog: Discrete Versterkingscircuits

In navolging van het SU-R1000 referentiemodel, beschikt de SU-GX70 over opnieuw ontworpen discrete versterkingscircuits met een symmetrische lay-out en hoogwaardige audio-onderdelen. Dit zorgt voor een rijke en gedetailleerde weergave van analoge inputs, waardoor de SU-GX70 een ware audiofiele droom is.

De Technics SU-GX70 is niet alleen een netwerkaudioversterker; het is een revolutionaire vooruitgang in de wereld van audio- en videointegratie, waardoor luisteraars kunnen genieten van de ultieme thuisentertainmentervaring.

Technische specificaties

Artikelnummer / SKU / EAN

5025232932948

Extra informatie

Merk

Technics

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Vermogen per kanaal

40W, 80W

Impedantie

4 Ohm, 8 Ohm, 16 Ohm

Frequentiebereik

PHONO (MM): 20Hz – 20kHz ( RIAA-AFWIJKING ±1dB, 4Ω )
LINE: 20Hz – 40kHz ( -3dB, 4Ω )
DIGITAAL: 20Hz – 80kHz ( -3dB, 4Ω )

Verbinding

Airplay, Bluetooth, Chromecast built-in, Spotify Connect, Wifi

Spraakbesturing

Google Assistent

Ingangen

Coax, Draaitafel (Phono), HDMI, Optisch, RCA / Tulp (analoog), Ethernet, USB

Uitgangen

Hoofdtelefoon (6,3mm), RCA

Afmetingen (b x h x d)

430 mm × 98 mm × 368 mm

Gewicht

Ca. 6,6 kg

Kleur

Zwart

Links en downloads

Geïntegreerde netwerkversterker

Technics SU-GX70 | Zwart

1.799,00

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
Technics SU-GX70 | Zwart?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door