Access point

Ubiquiti Access Point U6 Pro

179,00

Bestel veilig en snel met iDeal, PayPal, Creditcard of BanContact

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

450+ klanten beoordelen ons met een 9.3 op 5-sterrenspecialist

Unifi | Ubiquiti

U6 Pro
Access point

Er zijn geen producten gevonden voor deze zoekopdracht.

Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

De Ubiquiti UniFi 6 Pro is een krachtig dual-band WiFi 6 (802.11ax) access point, ontworpen om te voldoen aan de eisen van dynamische zakelijke omgevingen die behoefte hebben aan hoge snelheden en betrouwbare verbindingen. Dit geavanceerde access point biedt uitstekende snelheden en de nieuwste technologie voor een verbeterde netwerkervaring.

Geavanceerde WiFi 6 technologie voor optimale prestaties

De UniFi 6 Pro benut de capaciteiten van WiFi 6 met 4×4 MU-MIMO op de 5 GHz band voor snelheden tot 4.8 Gbps, en 2×2 MIMO op de 2.4 GHz band met een maximale snelheid van 574 Mbps. OFDMA verbetert de doorvoersnelheid en netwerkcapaciteit door de beschikbare frequentiebanden efficiënter te gebruiken, terwijl MU-MIMO zorgt voor gelijktijdige dataoverdracht naar meerdere apparaten, wat resulteert in een hogere netwerksnelheid en betere prestaties.

Duurzame en flexibele installatieopties

Dit access point is ontworpen met een semi-outdoor behuizing die stof- en plenswaterdicht is (IP54), ideaal voor plaatsing in ruimtes waar het apparaat blootgesteld kan worden aan lichte weersinvloeden, hoewel gebruik binnen wordt aanbevolen. De UniFi 6 Pro kan zowel aan het plafond als aan de muur gemonteerd worden, wat zorgt voor veelzijdige installatiemogelijkheden en optimale dekking door het hele gebouw.

Vereenvoudigd netwerkbeheer en -beveiliging

Beheer uw netwerk eenvoudig met de UniFi Network Controller software, die uitgebreide tools biedt voor configuratie en beheer van uw access point. Dit platform stelt u in staat om firmware updates op afstand uit te voeren, inzicht te krijgen in netwerkgebruikers en gasten, en een apart gastennetwerk op te zetten voor bezoekers. Dit alles draagt bij aan een veiliger en efficiënter beheerd netwerk.

Inhoud van de verpakking en extra informatie

De UniFi 6 Pro wordt geleverd met alles wat nodig is voor montage aan het plafond of de muur, inclusief een handleiding die u door het installatieproces leidt. Let op dat de benodigde PoE+ injector of switch apart verkrijgbaar is, wat essentieel is voor de voeding van het apparaat.

Voor bedrijven die hun netwerkcapaciteit willen uitbreiden en moderniseren, biedt de Ubiquiti UniFi 6 Pro een betrouwbare, krachtige en toekomstbestendige oplossing die de prestaties en connectiviteit van het netwerk aanzienlijk zal verbeteren.

Technische specificaties

Extra informatie

Merk

Ubiquiti

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Afmetingen

Ø197 x 35 mm (Ø7.8 x 1.4")

Gewicht

580 g zonder mount
720 g mét mount

Voeding

PoE

Signaal

2.4 GHz – 573,5 Mbps
5 GHz – 4800 Mbps

WiFi Standaard

802.11 a/b/g/n/ac

Beveiliging

WPA-PSK, WPA-Enterprise (WPA/WPA2/WPA3)

Bevestiging

Muur of plafond (beugel inbegrepen)

Kleur

Wit

Links en downloads

Access point

Ubiquiti Access Point U6 Pro

179,00

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
Ubiquiti Access Point U6 Pro?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door