Stereo Receiver

Yamaha R-S202D | Zwart

269,00

Bestel veilig en snel met iDeal, PayPal, Creditcard of BanContact

Kleur: Zwart
Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

600+ klanten beoordelen ons met een 8.8 op 5-sterrenspecialist

Yamaha

R-S202D
Stereo Receiver
Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

Yamaha, met een lange geschiedenis van 125 jaar als muziekinstrumentenmaker, geniet ook een hoge reputatie op het gebied van HiFi-componenten. De R-S202D is ontwikkeld met deze rijke ervaring en hoge technologische expertise. Gebaseerd op het concept van “Natural Sound” om alle muziek zo natuurgetrouw mogelijk weer te geven, en gebouwd met nauwgezette zorg voor zowel de circuitontwerp als de basisgeluidsproductie, reproduceert dit instapmodel hoge geluidskwaliteit en een rijk muzikaal geluid.

De R-S202D heeft een circuitontwerp van hoge geluidskwaliteit waarbij de lengte van signaalroutes tot een minimum wordt beperkt en de circuitindeling wordt geoptimaliseerd. Door de voedingstransformator dicht bij het vermogensversterkercircuit te plaatsen, wordt energieverlies verminderd en de piekvermogenscapaciteit verbeterd, waardoor een hoog volume mogelijk is. De signaalaarde en de voedingsspanning zijn op één punt verbonden, waardoor onderlinge interferentie wordt geëlimineerd en een hogere signaal-ruisverhouding wordt bereikt. Het resultaat is geluid dat gevuld is met helderheid en een gevoel van ruimtelijkheid.

Stream alles met Bluetooth

De R-S202D biedt Bluetooth®-functionaliteit, zodat je kunt genieten van eenvoudig draadloos muziek afspelen vanaf smartphones en andere apparaten. Gebruik je telefoon om nummers uit je bibliotheek te selecteren en beluister ze met de volledige kracht en geluidskwaliteit van je audiosysteem

Geniet van digitale radio met de DAB+ tuner

DAB en DAB+ zijn digitale audio-uitzendformaten die een grote selectie aan radiostations met hoge geluidskwaliteit bieden. Andere voordelen zijn onder andere automatisch afstemmen op beschikbare stations met een lijst om uit te kiezen, en het weergeven van informatie zoals de naam van het station. Je kunt 40 DAB/DAB+ stations vooraf instellen.

Simpel en verfijnd design

De R-S202D erft de eenvoudige en verfijnde ontwerpstijl die bekend staat bij Yamaha HiFi-audio. Met een elegante haarlijnafwerking harmonieert het prachtig met andere HiFi-audioapparatuur. De bedieningsknoppen en volumeknoppen tonen ook onze toewijding aan eenvoud en gebruiksgemak.

Technische specificaties

Artikelnummer / SKU / EAN

4957812602204

Extra informatie

Merk

Yamaha

Kleur

Zwart

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Vermogen per kanaal

100W

Impedantie

2 Ohm, 4 Ohm, 6 Ohm, 8 Ohm

Verbinding

Bluetooth

Ingangen

RCA / Tulp (analoog)

Uitgangen

RCA

Afmetingen (HxBxD, mm)

141 x 435 x 322

Gewicht

6,7 kg

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
Yamaha R-S202D | Zwart?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door