NAD CD Speler

NAD C568 CD Speler

999,00

Bestel veilig en snel met iDeal, PayPal, Creditcard of BanContact

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

450+ klanten beoordelen ons met een 9.3 op 5-sterrenspecialist

NAD

C568
NAD CD Speler

Er zijn geen producten gevonden voor deze zoekopdracht.

Eigenschappen

Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

Ontdek de superieure sonische prestaties van de C 568 CD-speler, een opvolger van de bekroonde C 565BEE, nu beschikbaar. De C 568 tilt het luisteren naar CD’s naar een hoger niveau, met verbeterde geluidsprestaties en een modern design.

Deze CD-speler biedt moeiteloze weergave van zowel nieuw aangeschafte CD’s als zelf samengestelde mixen, zonder enige interventie. Voortbouwend op het succes van de C 565BEE, behoudt de C 568 alle essentiële functies voor een plezierige luisterervaring. De nieuwe NAD CD-8 afstandsbediening maakt het beheer van je muziekbibliotheek eenvoudig en intuïtief.

Met verfijnde cosmetica en bijgewerkte lay-out en componenten biedt de C 568 verbeterde laagfrequente slam en uitbreiding, terwijl het tempo en de timing behouden blijven. Het Vacuüm Fluorescerende Display geeft duidelijke informatie, inclusief tracknummer en tijd.

De CD-speler ondersteunt moeiteloos CD-R en CD-RW’s, zelfs met gecodeerde MP3- en WMA-bestanden. Extra functies zoals RANDOM, REPEAT, SKIP en SCAN verrijken het luisterplezier. De C 568 is ontworpen met aandacht voor detail, waardoor het optimale prestaties biedt met digitale ingangen.

Met een 24-bit hoge resolutie Wolfson WM8741 DAC-chip en een nauwkeurige Crystek Clock Module, levert de C 568 uitstekende low-level lineariteit en verminderde digitale jitter. Metalen filmweerstanden en polypropyleencondensatoren zorgen voor een nauwkeurige frequentierespons.

Ervaar de nieuwe standaard in CD-spelerprestaties met de NAD C 568. Transformeer je luisterervaring en geniet van een ongeëvenaarde geluidskwaliteit.

nadfront
Handige functies
Er zijn extra functies toegevoegd voor een verrijkte luisterervaring. RANDOM biedt willekeurige nummerselectie, terwijl REPEAT de mogelijkheid biedt om de hele disc of afzonderlijke nummers opnieuw af te spelen. Met de SKIP-functie navigeer je snel door individuele tracks (vooruit en terug), en de SCAN-functie biedt de mogelijkheid om specifieke delen van het nummer te bereiken.
2560px-CDDAlogo.svg
Ondersteuning voor alle CDs
Het samenstellen van persoonlijke favoriete compilaties op CD-R en CD-RW met behulp van een CD-ripper wordt steeds populairder. In tegenstelling tot oudere CD-spelers speelt de C 568 deze schijven moeiteloos af, zelfs als ze zijn gecodeerd met MP3- en WMA-compressie. Met 128 kbps compressie kan bijna 10 uur aan muziek worden opgenomen op één CD-R, waardoor de luisteraar de hele dag door kan genieten van achtergrondmuziek.
C568_back_FRONT-e1477406250993
Aandacht voor In- en Uitgang
Bij de ontwikkeling van de NAD C 568 is nauwlettend gekeken naar het optimaliseren van compatibiliteit met de groeiende verscheidenheid aan producten met digitale ingangen, waaronder externe D naar A-converters en AV-ontvangers. De coaxiale uitgang is voorzien van buffering en isolatie door een transformator van de converter zelf, met een zorgvuldig afgestemde uitgangsimpedantie van 75 Ohm voor een nauwkeurige afstemming. Deze aandacht voor detail is gericht op het minimaliseren van tijdsfouten (jitter) die anders de digitale datastroom zouden kunnen verstoren. Bovendien is er een optische Toslink-uitgang toegevoegd om verbinding te maken met apparaten die exclusief deze optie bieden.

Technische specificaties

Artikelnummer / SKU / EAN

5703120251615

Extra informatie

Merk

NAD

Kleur

Zwart

Ingangen

Trigger, USB

Uitgangen

RCA, Trigger

Afmetingen (BxHxD)

435 x 80 x 306mm

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

NAD CD Speler

NAD C568 CD Speler

999,00

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
NAD C568 CD Speler?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door