Lancering van de nieuwe PHANTOM E-60 WR & E-80 WR

Weersbestendige plafondinbouwluidsprekers

Weersbestendige plafondinbouwluidsprekers

Op de ISE in Barcelona heeft DALI met trots hun nieuwe plafond buitenluidsprekers geïntroduceerd, de E-60 WR en de E80 WR. Deze buitenluidsprekers bieden de toonaangevende DALI prestaties maar zijn bestand tegen de meeste uitdagende buiten omstandigheden.

Ontdek een wereld van mogelijkheden met de PHANTOM E-WR serie, die geschikt is voor een groot aantal toepassingen, waaronder badkamers, wellnesscentra, zwembaden, sauna’s, buitenkeukens en natuurlijk ook overkappingen en veranda’s. Waar u ook een onberispelijk geluid voor ogen hebt, de nieuwe Dali buitenluidsprekers bieden de beste prestaties in de meest uitdagende omgevingen.

Dankzij de IP-65 Certificering zijn deze nieuwe luidsprekers bestand tegen vocht, water en zout. Deze luidsprekers kunnen bijvoorbeeld perfect worden toegepast in vakantiehuizen of appartementen aan de kust. Om te voldoen aan deze uitdagende omgevingen zijn de luidsprekers ontworpen met PCB’s die volledig gecoat zijn, nieuwe grills, ander magneetsysteem en vele andere kleine veranderingen. Verder is er extra aandacht gegeven aan de laagprestaties en de hogere SPL-niveaus die nodig zijn om in buitenomgevingen goed te presteren.

 

Hieronder de specificaties van de Dali E-60 WR & E-80 WR.

  • IP-65 Certificering
  • Bestand tegen water, vocht, zout en stof.
  • Kunnen tegen een temperatuur van -20 tot +60 graden
  • Grills zijn gegalvaniseerd en voorzien van een poeder coating
  • Volledig dichte behuizing aan de voorkant
  • Makkelijke aanstuurbaarheid
  • Geoptimaliseerd voor off-axis posities, dus een brede spreiding van het geluid.

 

Prijzen, beschikbaarheid en pre-orders

De E-60 WR en de E-80 WR verwachten we in de loop van april te kunnen leveren.