Menu

Cambridge Audio | Evo CD | CD-loopwerk

Cambridge Audio | Evo CD | CD-loopwerk

1.199,00

Prijs per stuk

Cambridge Audio | Evo CD | CD-loopwerk

Cambridge Audio | Evo CD | CD-loopwerk

1.199,00

Prijs per stuk
Cambridge Audio | Evo CD | CD-loopwerk

Cambridge Audio | Evo CD | CD-loopwerkEvo CD

De Cambridge Audio Evo CD is voor veel muziekliefhebbers nog steeds van groot belang. De Evo CD biedt een oplossing die alleen cd’s leest en de gegevens vervolgens digitaal doorgeeft. Deze oplossing leent zich als uitstekende toevoeging aan uw Evo 75 of Evo 150 apparaat om prachtig, helder audio te beluisteren. Het CD-loopwerk is uiteraard ontworpen om bij deze prachtige units naadloos te passen. Zowel esthetisch als sonisch past de Evo CD perfect bij andere apparaten van het Evo-systeem.

Cambridge Audio is al 50 jaar toonaangevend op het gebied van audio en willen dat u muziek altijd op zijn best hoort. Zo ervaart u het geluid, precies hoe de artiest het heeft bedoelt. Door voortdurend te experimenteren, komen zij steeds dichter- en dichterbij het ultieme doel: het best mogelijke geluid geven, voor de best mogelijke prijs.

Enorme stappen voorwaarts

De CD-loopwerker maakt u klaar voor hifi en past zich perfect bij uw levensstijl aan. Méér dan 50 jaar aan audio-expertise is zichtbaar verwerkt in de Cambridge, met resultaat: alles in één revolutionaire machine. De Evo CD is ontwikkeld met oog op het beste van twee verschillende werelden. U kunt enerzijds genieten van de hoogwaardige geluidskwaliteit van cd’s met ongekende precisie, schaal en emotionele expressie. Anderzijds geniet u van buitengewoon geluidskwaliteit van een zeer compact, handig en goed uitziend CD-loopwerker die perfect past bij uw andere Evo-machines.

Perfect compatibel met de Evo 75 of Evo 150

De Cambridge Audio Ev0 75 en 150 sturen een evenwichtige klank met een heel klein randje warmte en is uitgerust met een prachtig en onderscheidend kleurendisplay op de voorkant van de machine. Als luisteraar wordt u uitgenodigd om uw muziekverzameling te herontdekken, zonder na te denken over techniek. De Evo’s zijn zéér flexibele versterkers gezien hun analoge en digitale ingangen. De Evo-productlijn staat voor evolutie. Cambridge Audio laat dit prachtig terugkomen in deze serie; ervaar transformatie, verbetering én vooruitgang.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

StreamMagic-app

De StreamMagic applicatie biedt u uitgebreide controle over het gehele Evo-systeem. Bovendien geniet u van toegang tot de populairste muziekstreamingservices van hoogwaardige kwaliteit. StreamMagic is duidelijk en logisch ingericht. U kunt de Evo precies laten doen wat u wilt, simpel en snel, vanaf uw telefoon of tablet. Kiest u liever de app van uw favoriete muziekstreamingservice?  Dit is geen enkel probleem, de versterker reageert even goed op uw instructies.

 

 

Specificaties

Extra informatie

Merk

Cambridge Audio

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Model

Evo CD

Merk

Cambridge Audio

Type

CD-loopwerk

Kwaliteitsklasse

Premium klasse

Adres

Bartels Hifi – Tv – Domotica BV

Showroom & Adviescentrum

Besterdring 87-91
5014 HH Tilburg

Contactgegevens

Tel: 013-5431489
Email: [email protected]
KVK: 72043075

Plan je route