Direct aangedreven draaitafelsysteem

Technics SL-1200GR2 | Zilver

1.999,00

Bestel veilig en snel met iDeal, PayPal, Creditcard of BanContact

Kleur: Zilver
Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

600+ klanten beoordelen ons met een 8.8 op 5-sterrenspecialist

Technics

SL-1200GR2

Direct aangedreven draaitafelsysteem

Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

De Technics SL-1200GR2 is een vernieuwde versie van de iconische direct aangedreven draaitafel, bekend om zijn uitstekende prestaties en betrouwbaarheid. Het introduceert de ΔΣ-Drive (Delta Sigma Drive), een innovatie die de geluidskwaliteit verder verbetert door vibraties van de motor te minimaliseren.

De volgende generatie direct aangedreven draaitafelsystemen:

De SL-1200GR2 belichaamt een nieuwe fase in de evolutie van direct aangedreven draaitafelsystemen, waarbij de ΔΣ-Drive-technologie zorgt voor significante verbeteringen ten opzichte van vorige modellen. Deze technologie markeert een nieuwe generatie in het streven van Technics om de audiofiele kwaliteit van analoog vinyl te verbeteren.

De ΔΣ-Drive (Delta Sigma Drive):

Deze innovatieve technologie gebruikt delta-sigma conversietechnologie om de nauwkeurigheid van de aandrijfsignalen te verbeteren en zodoende rotationele onnauwkeurigheden en vibraties te verminderen. Het resultaat is een verfijnde geluidsweergave met verbeterde ruimtelijke expressie en helderheid.

Optimalisatie van het geluidsbeeld:

De ΔΣ-Drive helpt bij het verminderen van minuscule vibraties die niet worden gedetecteerd door standaard wow en flutter metingen, waardoor het geluidsbeeld scherper wordt en een rijkere ruimtelijke expressie mogelijk maakt.

Verbeterde rotatienauwkeurigheid:

De nieuwe ΔΣ-Drive technologie van Technics verbetert de rotatienauwkeurigheid aanzienlijk, wat cruciaal is voor de elektromagnetische conversienauwkeurigheid van de cartridge, en biedt een uitzonderlijke vinyl luisterervaring.

Innovatieve constructie en materialen:

De SL-1200GR2 kenmerkt zich door een tweelaagse constructie met versterkende ribben en dempingsrubber, wat bijdraagt aan een verhoogde massa en verbeterde trillingsdemping, en leidt tot een helderder en puurder geluid.

Toonarm met hoge gevoeligheid:

De toonarm, die gebruik maakt van een traditionele universele S-vormige arm met een aluminium pijp, is ontworpen voor een hoge initiële bewegingsgevoeligheid, waardoor de groeven van vinylplaten nauwkeurig kunnen worden gevolgd.

Hoogwaardige componenten: De draaitafel bevat hoogwaardige aansluitingen en hoog dempende siliconen isolatoren, die allemaal bijdragen aan de algehele audioprestaties en duurzaamheid van het systeem.

De Technics SL-1200GR2 is ontworpen voor audiofielen en vinylenthousiastelingen die het ultieme in geluidskwaliteit eisen, terwijl ze de rijke geschiedenis en de innovatieve toekomst van Technics direct aangedreven draaitafels omarmen.

Technische specificaties

Artikelnummer / SKU / EAN

5025232953790

Extra informatie

Merk

Technics

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Techniek

Direct-drive

Bediening

Handmatig

Draaitafelsnelheden

33-1/3, 45 en 78 t/min

Aanpassingsbereik

±8 % en ±16 %

Draaischijf

Aluminum gegoten
Diameter:332 mm
Gewicht:ca. 2,5 kg (inclusief een rubberen hoes)

Uitgangen

Phono (Din-aansluiting)

Afmetingen B x H x D

453 x 173 x 372 mm

Gewicht

Circa 11,5 kg

Kleur

Zilver

In de doos

Draaitafel, draaitafelblad, stofhoes, EP opname-adapter, balansgewicht, extra gewicht, cartridge-afstandhouder, hoofdschaal, overhangende meter, schroevenset voor cartridge, PHONO-kabel, PHONO-aardelook, AC-netsnoer, gebruikershandleiding

Links en downloads

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
Technics SL-1200GR2 | Zilver?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door