Referentieklasse stereo eindversterker

Technics SE-R1

14.999,00

Bestel veilig en snel met iDeal, PayPal, Creditcard of BanContact

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

450+ klanten beoordelen ons met een 9.3 op 5-sterrenspecialist

Schermafbeelding 2024-03-28 102244

Technics

SE-R1
Referentieklasse stereo eindversterker

Er zijn geen producten gevonden voor deze zoekopdracht.

Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

De Technics SE-R1 zet een nieuwe standaard in de wereld van digitale versterkers door geavanceerde componenten en vooruitstrevende technologieën te benutten. Dit paradepaardje binnen de Reference Class belichaamt de perfecte harmonie tussen traditionele en digitale technologieën, waardoor de muziekbeleving naar ongekende hoogten wordt getild.

Innovatie met de JENO Engine

De kern van de SE-R1’s uitzonderlijke audioprestaties is de JENO Engine, Technics’ eigen ontwerp gericht op het elimineren van geluidsdegradatie veroorzaakt door jitter. Dit systeem reduceert jitter over het volledige frequentiebereik door een combinatie van een precisie kloksignaalgenerator en een sample rate converter, resulterend in een zuivere, dynamische geluidsweergave.

Kracht en Snelheid met GaN-FET Driver

Technics introduceert de GaN (Galliumnitride) FET technologie, bekend om zijn snelle respons en lage impedantie. Deze technologie maakt een krachtige versterking mogelijk met behoud van lineair geluid op elk volume, dankzij een efficiënte push-pull configuratie die de signaalpaden minimaliseert.

Precisie met LAPC

De Load Adaptive Phase Calibration (LAPC) technologie past de versterker aan op de specifieke impedantiekenmerken van aangesloten luidsprekers. Dit resulteert in een optimale geluidsweergave met een rijke ruimtelijke expressie, door de frequentierespons voor zowel amplitude als fase te corrigeren.

Exclusieve Technics Digital Link

Technics Digital Link biedt een unieke digitale signaaloverdracht door volumeregeling rechtstreeks naar de eindversterker te verzenden, samen met het audiosignaal. Deze aanpak minimaliseert amplitude-vervorming en optimaliseert kanaalscheiding, wat leidt tot een ongeëvenaarde weergave van subtiele muzikale details.

High-speed Silent Linear Power Supply

Een versterker heeft een robuuste, ruisarme voeding nodig om zowel krachtige als subtiele geluidssignalen nauwkeurig weer te geven. Technics heeft dit gerealiseerd met een innovatief voedingscircuit dat zorgt voor een stabiele aansturing van luidsprekers onder alle omstandigheden, door het gebruik van een choke-input-type rectifier circuit en een discrete gestabiliseerde voeding.

Battery Driven Clock Generator

De batterij-aangedreven klok-generator verbetert de precisie van het kloksignaal aanzienlijk, wat resulteert in een helderder geluid en een rijker ruimtelijk beeld. Deze techniek, eerder met succes toegepast in analoge versterkers, bewijst zijn waarde wederom in de SE-R1.

Dual Mono Construction

Om interferentie tussen de kanalen te voorkomen en een evenwichtige klank te garanderen, maakt de SE-R1 gebruik van een dual mono opbouw. Deze structuur optimaliseert de kanaalscheiding en draagt bij aan een overtuigend ruimtelijk geluidsbeeld.

De Technics SE-R1 vertegenwoordigt de ultieme samensmelting van artistieke expressie en technologische innovatie, waardoor liefhebbers van high-fidelity audio een nieuw tijdperk van muziekbeleving kunnen ervaren.

Technische specificaties

Extra informatie

Merk

Technics

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Vermogen per kanaal

150W, 300W

Impedantie

4 Ohm, 8 Ohm

Frequentiebereik

1 Hz – 90 kHz (-3 dB, 8 Ω)

Ingangen

RCA / Tulp (analoog), XLR, Link

Uitgangen

Link

Afmetingen (b x h x d)

480 x 241 x 567 mm

Gewicht

54 kg

Kleur

Zilver

Links en downloads

Referentieklasse stereo eindversterker

Technics SE-R1

14.999,00

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
Technics SE-R1?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Schermafbeelding 2024-03-28 102244
Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door