Stereo Versterker

Yamaha A-S201 | Zilver

239,00

Bestel veilig en snel met iDeal, PayPal, Creditcard of BanContact

Kleur: Zilver
Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

600+ klanten beoordelen ons met een 8.8 op 5-sterrenspecialist

Yamaha

A-S201
Stereo Versterker
Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

Deze Yamaha A-S201 geïntegreerde versterker is ontworpen voor muziekliefhebbers die op zoek zijn naar een complete versterker met uitstekende geluidskwaliteit, krachtig vermogen en eenvoudige bediening. Alle versterkerinstellingen zijn duidelijk af te lezen op het centraal geplaatste informatiedisplay. Yamaha levert ook een functionele afstandsbediening mee, zodat je de versterker gemakkelijk vanuit je luisterstoel kunt bedienen.

Superieure geluidskwaliteit Deze volledig analoge versterker maakt gebruik van Yamaha’s High Sound Quality Circuit Design, waarbij de interne signaalpaden zo kort mogelijk worden gehouden, wat resulteert in een perfecte geluidskwaliteit. De Yamaha A-S201 is ook uitgerust met een Pure Direct-schakeling, waarmee de balans en toonregeling volledig worden uitgeschakeld. Hierdoor levert de versterker een ongekleurde en natuurgetrouwe muziekweergave, of je nu luistert via luidsprekers of een hoofdtelefoon. Je zult versteld staan van de geluidskwaliteit waarmee je muziekalbums worden gereproduceerd.

Overzichtelijk en compleet De Yamaha A-S201 beschikt over een analoge lijningang voor cd-spelers, FM-tuners, aux-apparaten en een gecombineerde lijn in- en uitgang voor bijvoorbeeld een klassieke taperecorder. Ook vinylliefhebbers worden niet vergeten. Speciaal voor hen is de A-S201 voorzien van een uitstekende MM-phono-voorversterker. Met deze krachtige versterker heb je alles wat je nodig hebt voor moderne en vintage geluidsbronnen.

Groot vermogen en hoogwaardig geluidscircuitontwerp

De A-S201, met 100W × 2 hoog aandrijfvermogen dat boven zijn klasse uitkomt, heeft een hoogwaardig ontwerp dat de lengte van signaalroutes minimaliseert en het schakelschema optimaliseert. Door de plaatsing van de voedingstransformator in de buurt van de versterkerschakeling wordt energieverlies verminderd en de piekvermogenscapaciteit verbeterd, waardoor een hoog volumeniveau mogelijk is. De signaalaarde en de voedingaarde zijn op één punt verbonden, waardoor wederzijdse interferentie wordt geëlimineerd en een hogere signaal-ruisverhouding wordt bereikt. Het resultaat is geluid dat helderheid en een gevoel van openheid biedt.

Pure Direct-modus voor grotere geluidszuiverheid

Het inschakelen van de Pure Direct-schakelaar zorgt ervoor dat het audiosignaal de regelcircuits voor bas en treble, balans en de bufferversterker omzeilt. Hierdoor verbetert de geluidskwaliteit terwijl het volledige uitgangsvermogen behouden blijft. Het verkorten van de signaalroute verbetert de geluidszuiverheid en helpt zelfs de meest delicate muzikale nuances weer te geven.

Eenvoudig en verfijnd ontwerp

De A-S201 erft de eenvoudige en verfijnde ontwerpstijl waar Yamaha HiFi-audio bekend om staat. Met een elegante haarlijnafwerking harmonieert hij prachtig met andere HiFi-audioapparatuur. De bedieningsknoppen en volumeknoppen tonen ook onze toewijding aan eenvoud en gebruiksgemak.

Technische specificaties

Artikelnummer / SKU / EAN

4957812542302

Extra informatie

Merk

Yamaha

Kleur

Zilver

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Vermogen per kanaal

115W

Impedantie

2 Ohm, 4 Ohm, 6 Ohm, 8 Ohm

Ingangen

Draaitafel (Phono), RCA / Tulp (analoog)

Uitgangen

RCA

Afmetingen (HxBxD)

435 x 141 x 333 mm

Gewicht

6.7 kg

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
Yamaha A-S201 | Zilver?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door